A páromnak már van két gyereke, szeretne egy közös
babát is de én félek a terhességtől és a szüléstől.
Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha arra gondolok, hogy hányni fogok és milyen fájdalmas a szülés és járni kell vizsgaálatokra kiráz a hideg. Szeretnék gyereket ha valaki megszülné helyettem. D.
Tudod van egy ismerősöm aki évek óta küzdött egy babáért. 40-en felül volt mire össze jött neki. Erre 23 hetesen meg kelett szülnie mivel elhalt a baba. Őnagyon szerette volna és még sme jött össze. Te meg itt nyavalyogsz. Inkább ne kelljen gyerek neked! Keress olyan ember magad mellé akinek úgyszint nem kell.
2013. okt. 22. 20:20
22/36 anonim válasza:
Vágj bele és örülj, hogy a párod gyermeket akar tőled! Fantasztikus dolog egy gyermek. És ehhez igen a terhesség és a szülés is hozzá tartozik. De a végeredményért megéri!
2013. okt. 22. 20:27
23/36 anonim válasza:
Megértelek, én sem akarok szülni. Van ilyen is, nem kell ettől még elítélni senkit.
A lényeg, hogy tisztázd a pároddal a helyzetet, mert úgy tisztességes, hogy tudjon erről.
Egyébként nyugodtan lehet örökbe fogadni akkor is, ha lehetne saját gyereketek. Szerintem ez amúgy nem is rossz ötlet, annyi szegény kisgyerek vágyik családra, jót tennétek ezzel.
2013. okt. 22. 20:28
24/36 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2013. okt. 22. 20:54
25/36 anonim válasza:
Nem való neked (még) a gyerek. Nem csak a szüléstől való félelem miatt. De gondolj bele, a gyereket nem csak megszülni kell. A neheze utána jön. Viszolyogsz a hányástól, mi van ha a gyereked csinálja. Vagy ha bekakil. A gyerekek csupa gusztustalannak tűnő dolgot csinálnak.
Sőt a gyerekkel is járni kell vizsgálatokra. Van, hogy beteg, van hogy ott kell ülnöd egész éjszaka a kórházi ágya mellett. ezekbe belegondoltál már?
2013. okt. 22. 21:06
26/36 anonim válasza:
Aki szerint EZÉRT rossz anya lenne, az nagyon rossz emberismerő, ráadásul zéró megértés van benne, és remélem, hogy ők azok, akik nem szaporodnak, vagy ha már megtették, gyorsan odaadják rendes embereknek a gyerekeiket.
2013. okt. 22. 21:10
27/36 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék rá hogy hány éves vagy. Én jelenleg nem szeretnék gyereket. Még én az időmet saját magamra, karrierre, stb. szeretném fordítani, valamint szerintem egy gyereknek egyáltalán nem jó, ha úgy jön a világra hogy nem igazán akarták őt. De előbb-utóbb tudom hogy szeretnék majd. Remélhetőleg jön majd egy érzés és akkor akarni fogom. Valamint nekem orvos fóbiám van, félek az ájulástól, rosszulléttől, hányástól, túl szoktam pár dolgot aggódni is. Már most félek tőle hogyha megszületik mi lesz ha beteg lesz, hogy fogok érte aggódni de ettől függetlenül én szeretnék majd gyerkőcöt. Valamint egy olyan párt, aki elkísér vérvételre és az egyéb ilyen vizsgálatra. Főleg az éhgyomrosokra. :) Lehet még időre lenne szükséged ehhez. Ha 35 fölött lennék már nem várnék az "érzésre". Az agy döntene és szülnék, ha csak magamnak is. Lehet hanyagolnotok kellene még a baba témát egy pár évre. 23L
2013. okt. 22. 21:11
28/36 anonim válasza:
Szerintem ülj le és beszéld ezt meg mielöbb pároddal de amùgy nem előírás hogy hánysz terhesség alatt..szülésnél meg tudsz segìteni magadnak...én 30.héttől málnalevél teát ittam és hamar kibujt a babám:)meg az a nagy helyzet hogy (legalábbis én ìgy voltam vele)amint megtudod hogy egy pici baba fejlődik benned teljesen máképp álsz hozzá...arra fogsz gondolni hogy minden héttel-minden vizsgálattal közelebb érsz ahhoz hogy a kisbabád szemébe nézhess és elfelejtesz minden félelmet és fájdalmat!!!De ha mégsem vállalod be és sok ilyen nő is van,attòl még nem leszel rossz ember hisz máris azon gondolkozol hogy örökbefogadnál és ez szép tőled!!:)
2013. okt. 22. 21:24
29/36 anonim válasza:
Ha a hányás és fájdalom miatt aggódsz, szerintem várjatok még a gyerekvállalással. Talán 1-2 éven belül felnősz a feladathoz. Mert ugye egy kisbabát szoptatni kell, kicserélni a kakis pelenkáját, kiszedni az orrából a szutyit, meg hasonlók. ezekre készen állsz?
A párod tőled akar gyereket. Miért fogadna örökbe ha sajátot akar TŐLED. Miért fizetne béranyának, ha megintcsak a ti közös gyereketeket akarja. Mit gondolsz babavárás alatt a béranyát akarja babusgatni? NEm. A te pocakod akarja megsimogatni, a te pocakodhoz szeretne gügyögni..... Nem azon rágódni, hogy felelősségteljesen hordja e ki egy olyan nő aki csak a pénzért csinálja.
Élj elé, mond meg hogy nem akarsz szülni és majd dönt, hogy így akar e veled élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!