16-18 eves fiuk/lanyok titeket is mindig azzal idegesitenek szuleitek hogy nem csinaltok sose semmit?
Nekem ritkán szokták mondani, akkor kiviszem a szemetet és akkor egy hétig nem mondják :D
17/f
18 evesen en csinalom a legtobb mindent..
mosogatas,porszivozas,vasarlas,kutyasetaltatas,dolgozom is ezek melle...fozok is,sutok is.
besegitek mert betegek,mar evek oka,csak annyi hogy nem dolgoztam hanem sulis voltmam
18L
21/l vagyok
külön élek már de régen semmi se volt jo. ha vmit megcsináltam az tűnt fel amit nem. sose tudtam eleget tenni
13 éves koromtól ketten éltünk apával.
Szó nélkül takarítottam, segítettem, bármit kellett - ő pihenhessen, vagy főzőcskézzünk, vagy csak nézzünk meg valami filmet/meccset.
Soha nem kötött bele semmibe, örült, hogy ha csinálom - bármilyen kevés is legyen -, sőt volt, hogy kérte, hogy inkább menjek a barátnőimhez, ne ezzel foglalkozzak, legyek gyerek.
De én meg alapnak éreztem, hogy ő csomót dolgozik, én max. suli, időm is van, megcsinálom, és ez azóta is így van - párommal lakunk közösen, a házimunkát mind én végzem, mert előbb itthon vagyok, meg kipihentebb általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!