Fel tudnátok dolgozni, hogyha kiderülne, hogy segély miatt születtetek meg?
Tesóm és köztem 11 hónap van. Ötödik gyerekként véletlenül érkeztem, mert annak idején hittek abban, hogy a szoptatás védelmet nyújt.
Apám ekkor elhagyta anyámat pár hétre, mert neki nem kell ötödik. Majdnem elváltak, végül a 4 gyerek miatt visszajött. Anyám ekkor már benne lett volna az abortuszba, de végül épp kicsúszott az időből, így megmaradtam.
A szülésbe majdnem belehalt anyám, kivették a méhét, petefészkét, hogy megmentsék az életét. Na, ekkor már az egész család mondta, "nem kellett volna ez az ötödik".
Így nőttem fel.
Kb 10 éves voltam, amikor egy kedves nagynéni mindezt elmondta nekem...de! Élek, felneveltek, elvégeztem két főiskolát, van egy remek férjem, és két gyermekünk. Rendben vagyok, a családommal rendezett a viszony, szinte naponta látnak minket.
Én örülnék, ha elmondhatnám, annyi volt a bajom, hogy nem szerelemből születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!