Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fel tudnátok dolgozni, hogyha...

Fel tudnátok dolgozni, hogyha kiderülne, hogy segély miatt születtetek meg?

Figyelt kérdés
28 év után kiderült, hogy azért születtem meg, hogy segélyt kapjunk a 3. gyerek, vagyis én utánam. Anyukám tagadja, de én tudom, hogy így van.

2014. júl. 9. 19:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
előző vagyok, most látom én is, hogy már más a meglátásod.
2014. júl. 9. 21:07
 32/40 anonim ***** válasza:
engem anyám azért szült,mert nem akart még visszamenni dolgozni xD fel tudtam dolgozni
2014. júl. 9. 21:20
 33/40 anonim ***** válasza:
Másik 65%-os: Én meg már időközben magamtól jöttem rá arra, hogy apámnak azért kellettem, hogy így fogja meg anyámat, mert tudta jól, hogy egy nő sem marad meg mellette, ha kimutatja a foga fehérjét, márpedig senki sem tudja örökké játszani a józan életű, szorgalmas embert. Ez van.
2014. júl. 9. 21:23
 34/40 anonim ***** válasza:
"a józan életű, szorgalmas embert" ha alapvetően nem az. Ez kimaradt.
2014. júl. 9. 21:24
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy tudtunk segíteni és így megváltozott a véleményed:)
2014. júl. 9. 21:44
 36/40 anonim ***** válasza:
10-20 év múlva ezt minden cigány elmondhatja majd magáról. Azzal a különbséggel, hogy ők továbbviszik a családi hagyományt, és nem azon fognak gondolkodni, milyen kapcsolatot ápoljanak ezek után a szülőkkel.
2014. júl. 9. 21:55
 37/40 anonim ***** válasza:
33-as. valószínű nem sok az olyan ember, aki nem számításból fogant legalább az egyik fél részéről.
2014. júl. 9. 22:32
 38/40 anonim ***** válasza:
37-es: Szerintem se, csak az a baj a dologgal, hogy még most is megpróbál "felhasználni" anyukám ellen, ez elég sz@r érzés. Amolyan Janus-arcú ember, egyszer szeret, egyszer az élete megnyomorítója és tönkretevője vagy.
2014. júl. 9. 22:35
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm és köztem 11 hónap van. Ötödik gyerekként véletlenül érkeztem, mert annak idején hittek abban, hogy a szoptatás védelmet nyújt.

Apám ekkor elhagyta anyámat pár hétre, mert neki nem kell ötödik. Majdnem elváltak, végül a 4 gyerek miatt visszajött. Anyám ekkor már benne lett volna az abortuszba, de végül épp kicsúszott az időből, így megmaradtam.

A szülésbe majdnem belehalt anyám, kivették a méhét, petefészkét, hogy megmentsék az életét. Na, ekkor már az egész család mondta, "nem kellett volna ez az ötödik".

Így nőttem fel.

Kb 10 éves voltam, amikor egy kedves nagynéni mindezt elmondta nekem...de! Élek, felneveltek, elvégeztem két főiskolát, van egy remek férjem, és két gyermekünk. Rendben vagyok, a családommal rendezett a viszony, szinte naponta látnak minket.

Én örülnék, ha elmondhatnám, annyi volt a bajom, hogy nem szerelemből születtem.

2014. júl. 10. 07:49
 40/40 A kérdező kommentje:
39-es: azt hiszem, inkább befogom a számat.... :) Szomorúan olvastam a történeted!
2014. júl. 10. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!