Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fel tudnátok dolgozni, hogyha...

Fel tudnátok dolgozni, hogyha kiderülne, hogy segély miatt születtetek meg?

Figyelt kérdés
28 év után kiderült, hogy azért születtem meg, hogy segélyt kapjunk a 3. gyerek, vagyis én utánam. Anyukám tagadja, de én tudom, hogy így van.

2014. júl. 9. 19:32
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Most komolyan mondom, meghatódtam a kommentjeiteken! Igazatok van, mostantól kezdve nem érdekel ez a hülyeség! Ugyanis igazatok van, szépen felneveltek, bár már nem élek otthon, de bármikor segítséget kérek, akkor megadják! Úgyhogy hallgatok rátok!
2014. júl. 9. 20:17
 22/40 A kérdező kommentje:
És még annyit fűznék hozzá, hogy tősgyökeres magyar vagyok+
2014. júl. 9. 20:19
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

A segély többszörösét költötték el Rád, szóval nem értem, miért lennél érdekgyerek. Szeretnek Téged? Akkor mi a baj?

Húgom meg egy lyukas gumi, egyáltalán nem volt betervezve ráadásul olyan fogyatékos volt a nőgyógyász is, hogy "nem látta" őt az ultrahangon, és azt mondta anyámnak, hogy ez bizony korai klimax.

Anyám akkor ment vissza, amikor lehajolt valamiért, és egy teniszlabda nagyságú "valamit" érzett magában. Nőgyógyász "Jaaaa, ez egy 14 hetes magzat, mit gondol, megtartja?"

Akkor most a húgom kevesebbet ér, mint én? Mert nem volt betervezve?

2014. júl. 9. 20:22
 24/40 anonim ***** válasza:
89%
Ja, most látom, hogy már észhez is tértél :D
2014. júl. 9. 20:23
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy észhez tértél. Akkor lehet kezdeni dolgozni azon a kérdésen: ki vagyok én? mit keresek itt a Földön? Hálás vagyok-e, hogy szerethetek? (mert szeretni jó)
2014. júl. 9. 20:27
 26/40 Skorpió87 ***** válasza:
100%

Végül is az a lényeg, hogy hogyan viszonyulnak ma hozzád. Mert születhettél volna úgyis, hogy akartak, a későbbiekben pedig elhanyagoltak volna, nem adtak volna meg olyan dolgokat, amit minden gyermek megérdemelne.

De megértem a viszonyulásod a dolgokhoz, én is gondolkoztam már a kérdésen... De ezen már senki sem tud változtatni. A lényeg az, hogy boldogulj és találd meg a számításod az életben :) Remélem úgy lesz :)

2014. júl. 9. 20:36
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

én terveztem a babámat. felnőttként majd azzal jön hogy tudatosan (akartuk őt), érdekből (saját boldogságom miatt) jött a világra? .....

akkor se esnék kétségbe ha véletlen fogantam volna... igy vagy ugy de szeretnek. pont! ez legyen a lényeg

2014. júl. 9. 20:36
 28/40 anonim ***** válasza:
59%
ugye tudod hogy 30 éve még nem kaptak több pénzt a három gyerekesek, amúgy meg az emberek 90 %a azért fogan mert a szülei részegen ba'nak egymással
2014. júl. 9. 20:46
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Ezt max. akkor gondolnám problémának, ha nem érezném, hogy szerettek, bár ez akkor is bőven előfordulhat, ha valaki "szerelemből született", vagy ha úgy gondolnám, hogy durván kivételeztek a tesóimmal. Ha nem csak úgy hagytak megnőni, mint a dudvát, márpedig magad írtad, hogy szépen felneveltek, akkor semmi jelentősége nincs.
2014. júl. 9. 20:51
 30/40 anonim ***** válasza:

anya engem meg úgy hangol apa ellen, hogy csak azért akart engem, hogy felmentsék az akkor még kötelező katonaságból.

én nem azt nézem miért lettem, nem is keresem igaz e, vagy nem, hanem én azt nézem, hogy apa mi mindent jelent nekem és mennyi mindent köszönhetek neki,mégha úgyis lenne.

2014. júl. 9. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!