Fel tudnátok dolgozni, hogyha kiderülne, hogy segély miatt születtetek meg?
Figyelt kérdés
28 év után kiderült, hogy azért születtem meg, hogy segélyt kapjunk a 3. gyerek, vagyis én utánam. Anyukám tagadja, de én tudom, hogy így van.2014. júl. 9. 19:32
1/40 anonim válasza:
Ohh bizonyára milliós segélyeket kapott anyád:))Milyen hülyeséget találtál ki.Tudod te hány otp-és gyerek született annak idején?most utálja mindegyik az anyját??:))
2/40 anonim válasza:
jóember a 3 szorosa ment el rád mint a segély
4/40 A kérdező kommentje:
2-dik: kifejtenéd ezt a kijelentésedet?
2014. júl. 9. 19:41
5/40 anonim válasza:
28 évesen elég szerény ember- és világismeretre sikerült szert tenned, úgy látszik a tanulásod nem támogatták segílykével. Ne maceráld anyádat. Próbálj meg valamilyen értelmes életcélt találni, tevékenységeidbe ÉRTELMET vinni, mert azért jöttél a Földre.
6/40 A kérdező kommentje:
Jó, akkor leírom, mi a problémám. A bátyám és a nővérem szerelemből született, de ez rám nem mondható el. Főiskolát végeztem, úgyhogy ne sértegess, hogy nincs világismeretem, meg hasonlók.
2014. júl. 9. 19:45
7/40 anonim válasza:
És akkor most egész nap sírni fogsz emiatt?
8/40 A kérdező kommentje:
Akkor nem értitek. Nem azért születtem, mert anyukámék szerették egymást, hanem tudatosan, érdekből! Ez a problémám!
2014. júl. 9. 19:49
9/40 anonim válasza:
"hogy nincs világismeretem, meg hasonlók"
Nem azt mondtam, hogy nincs, hanem hogy SZERÉNY. Azért mert elvégeztél egy főiskolát , még simán szerény a világképed. Télleg... anyádék támogattak? lehet, hogy mégis szeretettel neveltek, dacára, hogy a 3000 forintért inkarnálódtál?? [Gyanús, hogy kudarcaid, nehézségeid most ezzel próbálod magyarázni.]
10/40 anonim válasza:
Ugyanmar... 18 eves korodig nagyjabol, de minimum 10 millio forintba kerultel a szuleidnek. Szerinted kaptak ennyi segelyt utanad?
Felneveltek, szerettek, gondoskodtak rolad?
Hany gyerek szuletett meg azert szerinted, hogy az anyja meg ne kelljen visszamenni dolgozni? Most azok mind sirjanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!