Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fel tudnátok dolgozni, hogyha...

Fel tudnátok dolgozni, hogyha kiderülne, hogy segély miatt születtetek meg?

Figyelt kérdés
28 év után kiderült, hogy azért születtem meg, hogy segélyt kapjunk a 3. gyerek, vagyis én utánam. Anyukám tagadja, de én tudom, hogy így van.

2014. júl. 9. 19:32
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
92%
Ohh bizonyára milliós segélyeket kapott anyád:))Milyen hülyeséget találtál ki.Tudod te hány otp-és gyerek született annak idején?most utálja mindegyik az anyját??:))
2014. júl. 9. 19:37
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
jóember a 3 szorosa ment el rád mint a segély
2014. júl. 9. 19:39
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
ugyan már...mára nem mindegy???
2014. júl. 9. 19:39
 4/40 A kérdező kommentje:
2-dik: kifejtenéd ezt a kijelentésedet?
2014. júl. 9. 19:41
 5/40 anonim ***** válasza:
87%
28 évesen elég szerény ember- és világismeretre sikerült szert tenned, úgy látszik a tanulásod nem támogatták segílykével. Ne maceráld anyádat. Próbálj meg valamilyen értelmes életcélt találni, tevékenységeidbe ÉRTELMET vinni, mert azért jöttél a Földre.
2014. júl. 9. 19:41
 6/40 A kérdező kommentje:
Jó, akkor leírom, mi a problémám. A bátyám és a nővérem szerelemből született, de ez rám nem mondható el. Főiskolát végeztem, úgyhogy ne sértegess, hogy nincs világismeretem, meg hasonlók.
2014. júl. 9. 19:45
 7/40 anonim ***** válasza:
90%
És akkor most egész nap sírni fogsz emiatt?
2014. júl. 9. 19:47
 8/40 A kérdező kommentje:
Akkor nem értitek. Nem azért születtem, mert anyukámék szerették egymást, hanem tudatosan, érdekből! Ez a problémám!
2014. júl. 9. 19:49
 9/40 anonim ***** válasza:
89%

"hogy nincs világismeretem, meg hasonlók"

Nem azt mondtam, hogy nincs, hanem hogy SZERÉNY. Azért mert elvégeztél egy főiskolát , még simán szerény a világképed. Télleg... anyádék támogattak? lehet, hogy mégis szeretettel neveltek, dacára, hogy a 3000 forintért inkarnálódtál?? [Gyanús, hogy kudarcaid, nehézségeid most ezzel próbálod magyarázni.]

2014. júl. 9. 19:50
 10/40 anonim ***** válasza:
64%

Ugyanmar... 18 eves korodig nagyjabol, de minimum 10 millio forintba kerultel a szuleidnek. Szerinted kaptak ennyi segelyt utanad?

Felneveltek, szerettek, gondoskodtak rolad?

Hany gyerek szuletett meg azert szerinted, hogy az anyja meg ne kelljen visszamenni dolgozni? Most azok mind sirjanak?

2014. júl. 9. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!