Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fel tudnátok dolgozni, hogyha...

Fel tudnátok dolgozni, hogyha kiderülne, hogy segély miatt születtetek meg?

Figyelt kérdés
28 év után kiderült, hogy azért születtem meg, hogy segélyt kapjunk a 3. gyerek, vagyis én utánam. Anyukám tagadja, de én tudom, hogy így van.

2014. júl. 9. 19:32
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

"A bátyám és a nővérem szerelemből született, de ez rám nem mondható el."

Ezt te honnan tudod? A szuleid ezt mondtak?

Mennyire fontos az, hogy hany fokon egtek a szuleid a te eleted szempontjabol a fogantatasod idejen?

2014. júl. 9. 19:53
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem segélyért, hanem azért születtem, hogy apám ne legyen katona. Állítólag. Merthogy 3. vagyok én is és 3 gyerekeseket nem soroztak be. Szarul esett persze, de túl tettem magam rajta, mint ahogy azon is, hogy alkeszek voltak, 14 évesen kiraktak aztán könyörögtek, 51 éves korukban pedig eltemettem mindkettőt.

Ennek ellenére olykor hiányzik anyám.

Ne fújd fel ezt ennyire. Lelj rá máshol a szeretetre.

2014. júl. 9. 19:54
 13/40 anonim ***** válasza:
96%

Engem az anyám rosszabb okból szült,mint téged,de nem akarom leírni.

Én úgy gondolom,annak ellenére,h nem vagyok egy templomba járó típus,így kellett lennie.

Engem is kiraktak,mint az előttem szólót, azóta is bánják,mert sokra vittem azóta.

Én pedig a gyermekemet,szeretetből szültem.

(talán ezért is keresem az igazi érzéseket,jobban,mint mások,mert én is így születtem)

2014. júl. 9. 20:03
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Értem én. De kit érdekel hogy a segély miatt születtél?

Nem az számít. És te ezt nem tudod felfogni.

Most itt vagy élsz, ezek szerint rendesen felneveltek.

ÉS attól még hogy, -ahogy te mondod-nem 'szerelemből születtél', igen is felnevelhettek szeretetben.

A kettő nem ugyanaz. Az előbbi nem számít, az utóbbi pedig igen...

Tehát én letojnám hogy mi okból születtem, addig amíg rendesen gondomat viselik, és normál gyerekükként szeretnek:)

2014. júl. 9. 20:05
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy mi motiválta a fogantatásodat, hanem hogy hogyan viszonyulnak hozzád a szüleid. Én például egy kilyukadt kotonguminak köszönhetem az életem (anyumék eredetileg nagyobb korkülönbséget terveztek köztem és a testvérem között), mégis kezdettől fogva szeretnek és törődnek velem a szüleim.
2014. júl. 9. 20:07
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a 14.iknek rossz anyád volt?Vagy csak a segély miatt pampogsz?

De megnyugtathatod magad,csak a kevéske segély miatt senki nem szül gyereket,mert a gyerek havi ellátása a segély többszöröse!!!De örülünk,h te tudod...

2014. júl. 9. 20:08
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Én simán fel tudtam dolgozni. Van egy bátyám, előbb utóbb akartak neki testvért, de tény, hogy nem 2 éven belül, viszont a szocpolnak köszönhetően hitelmentes, kertes családi házban nőttem fel, és mindenem megvolt, szóval igen, fel tudtam dolgozni, hogy kellettem a büdzsébe, ez nem olyan nagy cucc. A mai huszonévesek közül szerintem inkább az a csoda, ha valaki nem azért született (második gyerekek főleg).
2014. júl. 9. 20:09
 18/40 anonim ***** válasza:
89%

Hát mifelénk a becsúszott gyerekekre mondják azt, hogy "szerelemből" születettek :)

Akkor ilyen szempontból én is érdek gyerek vagyok, mert tervezett voltam és kaptak családi pótlékot.

Én is "tervezett" gyereket akarok, mivel az életemet is tudatosan élem, így a legfontosabb részét, a család alapítást, sem "szeretném fél vállon venni".

Amúgy, azzal hogy nagycsaládosok lettetek annyit nem kaptatok, hogy mint "befektetés" megtérülj. Valóban több kedvezmény jár(t), mint két gyerekre, de nem olyan hatalmas mértékben, hogy megélhetési szülés legyen belőle.

2014. júl. 9. 20:09
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

:DDD Segélyért??

20-szor annyiba kerül csak egy hónapban a gyereknevelés, mint amennyi a segély!A hülyének is megéri, nem?

Persze vannak olyan zsibbadt agyúak bőven, akik azt hiszik, hogy lehet segélyért gyereket szülni.De nekik még nem volt a közelükben gyerek.

2014. júl. 9. 20:14
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

De megsúgom, ha valaki mindenképp gyerekneveléssel akar pénzt keresni, mehet nevelőszülőnek is, nem muszáj szülni.De

cserébe azért illik szeretni is a gyermeket és tisztességesen nevelni.Meggazdagodni minden esetre ebből nem fog senki.

2014. júl. 9. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!