18 éves tanuló vagyok. Elszereték költözni jár nekem segély vagy valami?
es megis h menjek e dolgozni ha 5-6 fele erek haza este? 7tol ejfelig dolgozzak es megint kelljek 5kor? vagy ha kolezos vagyok mg elobb? nem vagyok allat vannak szuksegleteim bocsanat. na mind1 akkor ugy tunik nem tudok mitcsinalni itthon kell maradnom.
a normalis valaszokert koszonet
Nekem napi 7-8-9 oram van, emellett jarok el 12orazni ejjel...
tobb osztalytarsam heti tobbszor ejszakazik ugyan igy...es felso fokon tanulunk tehat nem keveset....ha ilyen terved van ne legyen kifogas a suli...a foberlomet se erdekli hogy hova jarok, mennyit alszok...
Családi pótlék
ha eddig kaptál akkor rokontartás, azt kérheted a te nevedre.
Ennyi.
Ha szobát vagy lakást akarsz bérelni akkor el kell menned dolgozni. Segély nem jár mert nappali tagozatos diákként el akarsz költözni.. Ha önállósodni akarsz, akkor meg kell teremteni rá a pénzt-
nem ertem miert kel ezen igy kiakadni :) oruok neked h szazezer orad van es meg egymillio orat dolgozol de mivel nem tudod h milyen helyen lakok mitol milyen messze... na mind1 nem is folytatom.
mint irtam, latom h nincs megoldas itthon kell maradnom. koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!