Elmondjam, hogy kaptam egy iPhone-t, vagy ne? Nem tartozik rájuk?
A barátomtól kaptam és nem tudom, hogy mondjam-e anyáéknak, vagy használjam-e előttük.
Van, aki azt mondja, hogy nem tartozik rájuk, hogy a barátom mit vesz nekem ajándékba és nem mondhatják meg, hogy ő mit adhat nekem.
De a régi telefonomat is Karácsonyra kaptam és nem akarom, hogy azt gondolják, az nem tetszett, csak azért ez mégis más.
En a parkapcsolatodba nem szolok bele, de szerintem sem kellett volna elfogadnod. Nekem mint szulonek kellemetlen es jo esetben neked is annak kene lennie.
De mindegy, ha mar megkaptad akkor hasznald es mondd el.
Szerintem mondd el, ha már elfogadtad, maximum nem kell részletezni, hogy mennyi egy ilyen.
De mesélek én is valamit, ami szintén azt a vonalat erősíti, hogy ilyen korban még nem kéne drága ajándékokat elfogadni. 17-19 éves korom között jártam egy fiúval, idősebb volt nálam pár évvel, időnként dolgozott, még a szüleinél lakott. Kaptam tőle néhány ékszert, ezüstkarkötő, ezüstgyűrű, szóval azért nem a százezres kategória. Megromlott a kapcsolatunk, sokat veszekedtünk, és szakítottam vele. Ő azt mondta nem kér vissza semmit, de később a szülei jöttek el hozzám, hogy visszakérjék az ékszereket, elég megalázó volt.
Engem nem zavarna ha a gyerekekm kapna drága ajándékot.
Nekem csak az jutna eszembe inkább hogy a gyerekekemet megakarják vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!