Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek meddig normális...

Szerintetek meddig normális otthon lakni?

Figyelt kérdés
Hány éves korig?
2014. júl. 9. 15:19
1 2
 11/14 anonim válasza:
77%
Én 26 éves vagyok,dolgozom,de szüleimnél lakom.Ami az én részem,azt én fizetem,de ha kérnek költsön valamire szívesen adok nekik.Nincs kedvem egyedül élni egy albérletben.
2014. júl. 9. 19:26
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Addig, amíg valaki be nem fejezi a tanulmányait, és el nem kezd dolgozni, amivel összegyűjt annyi pénzt, hogy kifusson egy kaukciót illetve néhány hónapra elegendő tartalék is maradjon. Ha valaki 18 évesen érettségizik és nem tanul tovább, akkor ez kb. 19 éves korára jön el. Ha valaki 25 évesen diplomázik, akkor 25-26 évesen, hisz egyetem mellett akár dolgozhat is, és hamarabb összejöhet a pénz a külön költözésre. Nem köthető korhoz. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy sokan nem találnak egyből munkát végzés után, és akár egy évig is csak alkalmi munkákból élnek, illetve állásinterjúkra járnak eredménytelenül.
2014. júl. 9. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Ameddig minden érintettnek megfelel...

És az elet mas területein is nden megfelelò marad( nem emiatt marad pár nelkül valaki)

2014. júl. 10. 06:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezek csak félelem alapú, megfeleléskényszer szülte sztereotípiák. A többgenerációs együttélés korábban pont a legjólszituáltabb családok sajátossága volt. Pl a főúri kastélyok is apáról fiúra szálltak és sokszor több család életterei voltak.

Áttéve a mai világra: ha a szülő és gyermeke között jó a viszony vagy/és az anyagiak miatt nincs más lehetőség, akkor még mindig sokkal élhetőbb modell, mint egy albérletbe locsolni a kereset jelentős részét.

Hány éves korig? Ameddig szükség van rá, amíg nincs más megoldás.,ha valakiknek jól megy és külön akarnak élni, akkor már 18 évesen isnlehet új életet kezdeni külön, de pl 40 felett is lakhat együtt több generáció. Inkább csak a határokat kell jól meghúzni.

2017. febr. 9. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!