Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak anyámnak, hogy...

Mit mondjak anyámnak, hogy megengedje a telefot?

Figyelt kérdés

Tehát már az 5-6 éves gyerekek is okostelefonnal rohangálnak.

Nekem meg van egy szar 4 éves telefonom, ami nem csinál szinte semmit, csak telefonálásra jó.

Nem nagyon értenek az ilyen ketyerékhez a szüleim, szóval azt hiszik hohy nekem egy nagyon jó telefonom van.

Anyámnak mondtam, hogy rendelhetek e egyet, azt mondta van kettő telefonom is, minek akarok többet. Ja van még egy másik sz@r telefonom, egy alap telefon amit csak azért vettünk, hogy tudjunk ingyen beszélni. Naponta 2 órát utazok buszon, szóval jól jönne egy okostelefon, hogy ne unatkozzak.

Még meg se mondtam az árát, bőven van rá pénzem, jobbat os vehetnék mint ami kinéztem, csak azt félnék elvinni iskolába, meg buszon elővenni.

Teljes mértékben megvan rá a pénzem, de muter nem annyira akarja, faternek nem mondtam, mert az lenne az első kérdése hpogy mennyibe kerul, aztán nem tetszene neki az ára, és csak kicsit ideges lenne, de beleegyezne. De hogyan mondjam nekik, muternak is pl.?

2014. júl. 9. 11:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Látom nagyon értesz a telókhoz:) s ez tök jó... Beszéld meg velük.Olcsobban tudsz beszélni haverokkal pl viberen,facén.. Én is onkább 2 gbosat néznék.
2014. júl. 9. 13:22
 22/27 A kérdező kommentje:
Van az LG nexus 4 az még jó lenne, de az meg nem bővíthető memóriájú. és 16GB-osban van 74 ezeré, az meg már annyi amennyit nem adok egy telefoné. vagy van nagyobb tárhelyes 32 GB-os az meg asszem már 100.000 körül van.
2014. júl. 9. 13:28
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig az összes kommentet. Az 50.000 nekem is kicsit sok pénz. Ha még nem kötötted le magad a telefon mellett, akkor azt ajánlom, vegyél egy Huawei Ascend Y300-at. Nagyon jó ár-érték arányú telefon, nekem is az van. 30 rugóba fáj kártyafüggetlenül.
2014. júl. 9. 13:52
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyet ne felejts el. Csak a kérdésre lehet nemet mondani, a kijelentésre nem! A saját pénzeddel azt csinálsz, amit akarsz, így legközelebb, hogy ha venni akarsz valamit, aminek van értelme (pl. okostelefon), akkor ne szólj nekik. Ha megvetted, akkor mutasd meg nekik, hogy "nézzétek milyen jó x dolgot vettem!", és ezzel csak nyersz.

Ez nem átverés, nem csalás, nem hazudás, ez a saját életed.

Barátnőmnek mondtam, hogy otthon így álljon hozzá a dolgokhoz, mert az ő szülei is mindent akartak kötni, és bevált a taktika.

2014. júl. 9. 14:01
 25/27 piroska és a farkas ***** válasza:
22%
Vigyél egy jó könyvet a buszra...:)
2014. júl. 9. 14:06
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát csak az úgy nem jó, mert anyám sokat itthon van, nem dolgozik sehol, apám dolgozik, aztán valószínűleg pont akkor hozná meg a futár mikor itthon van.
2014. júl. 9. 14:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Rendeld postapontra.
2014. júl. 9. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!