Mit mondjak anyámnak, hogy megengedje a telefot?
Tehát már az 5-6 éves gyerekek is okostelefonnal rohangálnak.
Nekem meg van egy szar 4 éves telefonom, ami nem csinál szinte semmit, csak telefonálásra jó.
Nem nagyon értenek az ilyen ketyerékhez a szüleim, szóval azt hiszik hohy nekem egy nagyon jó telefonom van.
Anyámnak mondtam, hogy rendelhetek e egyet, azt mondta van kettő telefonom is, minek akarok többet. Ja van még egy másik sz@r telefonom, egy alap telefon amit csak azért vettünk, hogy tudjunk ingyen beszélni. Naponta 2 órát utazok buszon, szóval jól jönne egy okostelefon, hogy ne unatkozzak.
Még meg se mondtam az árát, bőven van rá pénzem, jobbat os vehetnék mint ami kinéztem, csak azt félnék elvinni iskolába, meg buszon elővenni.
Teljes mértékben megvan rá a pénzem, de muter nem annyira akarja, faternek nem mondtam, mert az lenne az első kérdése hpogy mennyibe kerul, aztán nem tetszene neki az ára, és csak kicsit ideges lenne, de beleegyezne. De hogyan mondjam nekik, muternak is pl.?
Ha van rá pénzed, vedd meg.
Csak halkan megjegyzem, ha 2 órát utazol, közben meg is tanulhatnád a leckét.
16 vagyok.
Ösztöndíjból van rá saját pénzem.
50 ezer környékén van a telefon.
Nem szoktam a szuleimtol penzt kerni, mindent saját pézből veszek.
Vettem egy motort, benne van 80 ezrembe, és nem zavarja őket, saját pénzembol tankolom, mindenemet saját pénzből veszek, ruhát is.
12 ezres okostelefon nem sokkal jobb mint a mostani gagyi telefonom.
Az 50 ezres telefon se egy túl nagy durranás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!