Hová tegyem anyámat?
Anyukám hozzám kényszerült, nálam lakik 40m2en. Semmi kilátása, munkája. A nyugdíja egy nagy 0!
Ugyan most független vagyok, de nem akarok vele élni!! Szeretem. De én egy felnőtt nő vagyok, 20 éves korom óta önálló! Zavar, és a lakásom is pici. Mit tehetek? Mi a megoldás ilyen esetben? Ti mit tennétek? Mert én semmit nem látok jelenleg.
a helyzet az, hogy a gyermeknek mintha törvényileg is gondoskodnia kellene a szüleiről.
A vállalkozóz volt miért nem spórolt, pedig egy igazi nonszensz. Szinte biztos hogy kényszervállalkozó volt.
Nagy kérdés, hogy mi lenne a jó megoldás, mert ez így biztos nem fog menni hosszú távon.
lemaradt:
és viszonylag jól keresek de azért az hogy mostantól élete végéig csak az anyám kerüljön havi 50-60 ezerbe azért kicsit felháborító, úgy hogy ő még el is várja ezt, nincs kérem meg köszönöm, csak elvárások! Kész vagyok már!
a rossz gazdálkodás még a kényszervállalkozásnál is rosszabb...
Alig van a kettő közt különbség.
Sajnos a házunkkal kapcsolatban nem lehet mit tenni, beszéltem már ügyvéddel. Tesóm nevére írtuk annó, ő meg vissza él vele. pereskedni lehetne dehát én biztosan nem fogok.
A rossz gazdálkodás és a rongy rázás eredménye ez lett, én meg igyam meg a levét, és ha nem tetszik, ja hát az kit érdekel. Na mindegy, majd kiveszek neki egy lakást és vállal valami rész munkát.
Jó volt kicsit normális emberekkel beszélni róla minden esetre. köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!