Hová tegyem anyámat?

Figyelt kérdés

Anyukám hozzám kényszerült, nálam lakik 40m2en. Semmi kilátása, munkája. A nyugdíja egy nagy 0!

Ugyan most független vagyok, de nem akarok vele élni!! Szeretem. De én egy felnőtt nő vagyok, 20 éves korom óta önálló! Zavar, és a lakásom is pici. Mit tehetek? Mi a megoldás ilyen esetben? Ti mit tennétek? Mert én semmit nem látok jelenleg.

2014. júl. 8. 11:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
23%

a helyzet az, hogy a gyermeknek mintha törvényileg is gondoskodnia kellene a szüleiről.

A vállalkozóz volt miért nem spórolt, pedig egy igazi nonszensz. Szinte biztos hogy kényszervállalkozó volt.

Nagy kérdés, hogy mi lenne a jó megoldás, mert ez így biztos nem fog menni hosszú távon.

2014. júl. 8. 15:48
 22/30 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kényszervállalkozó volt, apukám rá és a tesóimra hagyott egy 30milliós vállalkozást, (én kicsi voltam) csak elherdálták! Nem gazdálkodtak jól és csődbe ment. Most meg tartsam el én, mert "kutya kötelességem" ezért idegesít a helyzet mert most nekem kell megoldani más hülye problémáit.
2014. júl. 8. 16:26
 23/30 A kérdező kommentje:

lemaradt:

és viszonylag jól keresek de azért az hogy mostantól élete végéig csak az anyám kerüljön havi 50-60 ezerbe azért kicsit felháborító, úgy hogy ő még el is várja ezt, nincs kérem meg köszönöm, csak elvárások! Kész vagyok már!

2014. júl. 8. 16:27
 24/30 anonim ***** válasza:
97%
közöld vele hogy vagy munkát keres vagy visszaküldöd a tesódhoz ( beszélj egy ügyvéddel)
2014. júl. 8. 16:34
 25/30 anonim ***** válasza:
92%

a rossz gazdálkodás még a kényszervállalkozásnál is rosszabb...

Alig van a kettő közt különbség.

2014. júl. 8. 16:39
 26/30 A kérdező kommentje:

Sajnos a házunkkal kapcsolatban nem lehet mit tenni, beszéltem már ügyvéddel. Tesóm nevére írtuk annó, ő meg vissza él vele. pereskedni lehetne dehát én biztosan nem fogok.

A rossz gazdálkodás és a rongy rázás eredménye ez lett, én meg igyam meg a levét, és ha nem tetszik, ja hát az kit érdekel. Na mindegy, majd kiveszek neki egy lakást és vállal valami rész munkát.

Jó volt kicsit normális emberekkel beszélni róla minden esetre. köszi még egyszer!

2014. júl. 8. 16:58
 27/30 acelsziv ***** válasza:
100%
ez így gáz. De hát tele a világ előre nem gondolkodó hülye emberekkel. Mellesleg ha megint azzal jön neked hogy ő nevelt fel és ezért te most köteles vagy eltartani őt, akkor emlékeztesd arra hogy a TESÓDAT is ő nevelte fel. Ő kapta meg a vagyont, tartsa el ő. Csak úgy látszik kettejük közül téged tud jobban zsarolni és kihasználni. Majd bolond lenne a testvéreddel hadakozni. Mondd meg, hogy kiveszel neki egy lakást és mondjuk fizeted fél évig. addig találjon munkát hogy tudja tovább fizetni. Vagy menjen ahová akar.
2014. júl. 8. 17:57
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy állsz anyagilag, de én a helyedben kivennék egy albérletet 4-5 hónapra neki, addig oldja meg az életét, kérjen a testvéredtől, hiszen ő kapott igazán, akkor talán neki lenne nagyobb "kötelessége" segíteni.
2014. júl. 8. 21:26
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nehéz helyzetben segíts neki, az normális, de ez mindennek a teteje. Odaköltözik és tartsd el!? Tehát nem segít a lakhatásért cserében sem.... Soha nem tennék ilyet a gyermekemmel. Neked a saját életedet kell élned és nem anyád árnyékában meghúzni magad és őt szolgálni.
2014. júl. 10. 00:18
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,sikerült megoldani a problémát?
2014. szept. 28. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!