Hová tegyem anyámat?

Figyelt kérdés

Anyukám hozzám kényszerült, nálam lakik 40m2en. Semmi kilátása, munkája. A nyugdíja egy nagy 0!

Ugyan most független vagyok, de nem akarok vele élni!! Szeretem. De én egy felnőtt nő vagyok, 20 éves korom óta önálló! Zavar, és a lakásom is pici. Mit tehetek? Mi a megoldás ilyen esetben? Ti mit tennétek? Mert én semmit nem látok jelenleg.

2014. júl. 8. 11:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Hátha a testvéred kirakta a lakásából, mert valami oknál fogva a testvéred nevére került, akkor segítsen a tesód is a megoldásban. Anyukád pedig igenis keressen munkát, takarítást stb.
2014. júl. 8. 12:21
 12/30 A kérdező kommentje:
Hát az lesz, majd kiveszek neki valami olcsó lakást. Neem az utcára nem tenném ki, dehogyis. Felnevelt és taníttatott mert apukám meghalt amikor 13 voltam. Csak kényelmetlen ilyen kicsi lakásban vele, meg nagyon gáz hogy elvárja meg követelőzik... Ennyi anyagi áldozatot kell hoznom, kiveszek egy lakást neki. :/ Köszi a kommenteket!:)
2014. júl. 8. 12:43
 13/30 anonim ***** válasza:
47%
Én, személy szerint nagyon örülnék, ha anyukám velem élne, minthogy egyedül éljek, mint most. Én szívesen eltartanám, és főznék rá, végtére is az anyám.
2014. júl. 8. 12:45
 14/30 anonim ***** válasza:
41%

"Felnevelt és taníttatott mert apukám meghalt amikor 13 voltam. Csak kényelmetlen ilyen kicsi lakásban vele, meg nagyon gáz hogy elvárja meg követelőzik... Ennyi anyagi áldozatot kell hoznom, kiveszek egy lakást neki. "

Felnevelt es tanittatott. Te is komoly anyagi aldozatba kerultel neki, most vissza tudsz adni neki a gondoskodasban.

2014. júl. 8. 12:51
 15/30 A kérdező kommentje:
persze, csak a hülye anyagi húzásaiért nem érzem hogy nekem kéne szívnom... A másik meg az hogy ő felnőttként gyereket akart vállalni, ő akart nem én hogy megszülessek, szóval ez a felnevelt dolog nagyon kétélű...!
2014. júl. 8. 13:02
 16/30 anonim ***** válasza:
34%

Ja hat ha meg min.berre jelentette be magat akki ciki.. Ugye ugye a fagyi visszanyal. Csak akkor legalabb takarekoskodott volna.

Vagy koltozzetek nagyobb lakasba ha nem akarod elkuldeni.

2014. júl. 8. 13:10
 17/30 anonim ***** válasza:
94%
Hagyjuk már ezt a felnevelt és eltartott szöveget, vagy vegyek egy kockás füzetet és vezessem, hogy mit költök a fiamra? Én vállaltam, én inkább adni akarok neki. Nem szeretnék a nyakán élni és még véletlenül se jutna eszembe, hogy neki kötelessége lesz bármikor is engem eltartania.
2014. júl. 8. 13:15
 18/30 A kérdező kommentje:
na igen, én az utolsóval értek egyet, ezért ambivalens nagyon az érzésem..
2014. júl. 8. 14:28
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is megy a "genyózás" a családban és úgy lett megoldva a mama kérdés, hogy aki örökölt (mert nem felezve lett, hogy kicsit nőjön a feszültség), azé a mama. Ha a tesódék kaptak tulajdonjogot, akkor tessék vele anyukádat is megoldani. Mert könnyű beleülni a jóba, a másiknak meg lepasszolni a problémát. Ha viszont te kaptál nagyobb részt (amit kétlek, különben nem 40 nm-ben lennél, ha vállalkozásotok volt), akkor anyukád elhelyezése a te dolgod.
2014. júl. 8. 14:35
 20/30 A kérdező kommentje:

Én nem kaptam semmilyen részt. Én vettem magamnak a lakásom és most ide jött hozzám, semmi nélkül! Épp most mondtam neki, hogy jó lenne ha nézne valami munkát mert nem vagyok sem a férje sem az apja nem fogom eltartani, ezt nem várhatja el tőlem. Megkaptam hogy "kötelességem mert ő is felnevelt vagy most mi ki akarom tenni az utcára?"

Nonszensz komolyan mondom...!

2014. júl. 8. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!