Hogy vegyem rá anyámat, hogy ne vegye el a tanfolyamért kapott pénzemet?
Ugy hogy ne naluk elj az o lakasukban, hanem allj a sajat labadra. Onnantol a te penzed a sajatod, es senki nem szolhat bele.
Az viszont nem megy, hogy a lakhatas/ellatas az joljon ingyen, ez nem egyiranyu dolog. Olyan nincs hogy ami az ovek az a tied is, ami a tied ahhoz nekik semmi kozuk.
Figyelj, mindent meg lehet tanulni, csak akarni kell. Gyakorolj sokat, akár otthon is, fog az menni. Gondolj arra, hogy versenyképesebb leszel a munkaerőpiacon ezzel.
Én két éve röntgenesnek kezdtem tanulni, hát, mikor szembesültem vele, hogy tulajdonképpen mekkora szívás az anatómia, én is legszívesebben feladtam volna, de nem lehetett, kötött a szerződés, nagyon sok pénzbe fájt volna. Örülök utólag, meg lehetett tanulni azt is, és magát a röntgenezést is, pedig mikor gyakorlaton voltam, az első napokban azt hittem, én a büdös életben nem fogom tudni ezt önállóan csinálni :D Ahhoz képest 1-2 hónap után már nagyon jól ment. Csak ne add fel, ne keseredj el, és főleg ne határozd el, hogy nem tudod megcsinálni, meg fogsz bukni.
Anyáddal meg akkor tényleg csak annyit tehetsz, hogy elmondod még egyszer értelmesen, hogy miért nem adod oda, és ha átmész odaadod. Ha még mindig hisztizik, kérdezd meg, hogy ha meghúznak, tervezi-e kifizetni a költségeket, és ha nem, mégis miből kellene neked fizetni, ha ő elveszi a pénzed. Ha nem használ ez sem, menthetetlen, ne add oda neki és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!