Hogy vegyem rá anyámat, hogy ne vegye el a tanfolyamért kapott pénzemet?
Hát nem tudom én is és a párom is csináltunk munkaügyin keresztül tanfolyamot. És rengeteg ismerősöm.
A feltételek
-Ha sokat hiányzol, fizetsz.
-Ha abbahagyod ok nélkül fizetsz
-Ha elhelyezkedsz nem fizetsz
-Ha nem sikerül a vizsgád és nem próbálod meg még egyszer, fizetsz .
De ha megpróbálod önköltségen a vizsgát még egyszer akkor nem kell visszafizetni egy fityinget sem. Mindegy hogy másodjára sikeres lesz e vagy sem.
Nézz utána ennek kicsit, mert én is abban a hitben kezdtem el a tanfolyamot, hogy ha nem vizsgázok fizetnem kell. A szerződés is úgy volt megfogalmazva, hogy így értelmeztem. Aztán kiderült, hogy mégsem úgy van ahogy én gondolom. Csak senki nem híreszteli, mert akkor fű fa bokor beiratkozna tanfolyamokra, felvenné a pénzt, majd csak bejár és nem tanul. Aztán az X hónap alatt felvett pénzből lazán befizeti a pótvizsgát és még akkor is keresett a tanfolyammal.
komolyan mondom lassan kezd egy vicc lenni ez a kérdés. ez GÉPÍRÁS, az emberek nagy része képes rá, semmi extra képességet nem igényel, csak egy minimális önszorgalmat. még csak szakmát sem ad, ez csak egy plusz, de szakma nélkül semmit nem ér.
tessék nekiállni gyakorolni, más összetenné a két kezét ha csak ennyit kéne teljesítenie akár csak egy vizsga helyett is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!