Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy élitek meg ha anyutok...

Ti hogy élitek meg ha anyutok azt mondja nektek, hogy takarodj a szemem elől?

Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 22:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Engem még mindig megszokott verni pedig 25 éves vagyok és 95 kilós, évek óta edzek.Én nevetek rajta.Hadd üssön, ezért szült nem?
2014. jún. 29. 22:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Majd elmúlik, remélem.. Köszönöm a segítségeteket!
2014. jún. 29. 22:59
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
nálam ez semmilyen szituban nem fér bele.
2014. jún. 29. 23:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha anyukám ilyet mondana nekem, akkor a legkisebb problémám lenne, hogy ő ezt mondta. Inkább az a borzalom érdekelne, amit tettem, hogy ezt váltottam ki belőle.

Ez egyáltalán nem normális. Ne hidd azt. Egy normális szülő ha sír a gyereke, megvigasztalja, nem ordítani kezd vele. Apám reakciója, hogy nem tud mit kezdeni a sírással, és ránkordít. Hülye dolog. Nehogy ezt add tovább a gyerekeidnek!

2014. jún. 30. 03:00
 15/15 anonim válasza:
Nem jogos, hogy ilyet mond, az sem, hogy verjen valakit, pláne felnőtt embert. Keressen egy jó pszichológust még időben és vegye észre, ha arrafelé tendál, hogy tönkrerakja a családja életét.
2014. júl. 1. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!