Mit szólnátok hozzá, ha anyutok folyton a pasidról kérdezgetne és beleavatkozna mindenbe? (lejjebb) 15L
Minden nap legalább 6-7szer megkérdezi, hogy írt-e MSN-en, meg hogy én miért vagyok olyan makacs hogy nem írok. Éjszaka kienged találkozgatni, de mindent tudni akar. És ha elmesélem, utána továbbadja másnak, mert hogy "ezt meg kell beszélni". De komolyan.. én direkt nem akarok a pasimnak írni (mostanában nem vagyunk jóba, nem régóta járunk, szerintem csak szexre kellenék neki, ezért akarom hagyni, hogy jelentkezik-e) anya meg azzal szekál folyamatosan hogy miért nem hívom fel/írok neki, sokszor már kiabálunk egymással. Miért nem lehet hagyni, hogy úgy csináljam, ahogy én akarom? Lehet rosszul csinálom,de az én dolgom, nem?
Meg azt is meg szoktam kapni, hogy nem normális ha egy 15-16 éves lány nem akar bulizgatni..én nem szeretek, itthon szeretek lenni egyedül, nem csavarogni, az alkoholt/cigit meg egyenesen utálom.. (fiú 18 éves)
Érdeklődik, ez nem feltétlen rossz, legalább nem tilt semmit, csak szemmel tart. (Vagy jobb lenne, ha inkább bezárna és nem engedne sehova? 15 évesen nem lenne furcsa..)
Te csak csapkodni szoktál és dühöngve elvonulni, vagy mondtad is neki, hogy azért nem keresed a pasit, mert megbízhatatlannak tartod? A jó kapcsolat titka ugyanis a kommunikáció..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!