Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy élitek meg ha anyutok...

Ti hogy élitek meg ha anyutok azt mondja nektek, hogy takarodj a szemem elől?

Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 22:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Miért vannak ilyen rossz anyák?
2014. jún. 29. 22:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát ez már nem az első eset volt..
2014. jún. 29. 22:39
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Simán van olyan szituáció, amikor ez belefér, sőt indokolt, és érthető. Gondolom nem az életéből, dobott ki., csak a szobádba küldött, vagy ilyesmi. Ne gondolt túl ezt a dolgot, gondolom nagyon mérges volt rád valamiért, és csalódott volt. Miért mondta ezt? Az nem mindegy...
2014. jún. 29. 22:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Na és mit követtél el?
2014. jún. 29. 22:42
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

Attól függ, jogosan mondta-e ezt.Ha jogosan, akkor szerintem ha van bennem annyi akkor fülem-farkam behúzva felszívódok zenét hallgatni.Ha nem, akkor pedig a háta mögé megyek, eljárom a kabbetáncot, és felszívódok zenét hallgatni. (nem szeretnéd tudni,milyet).

Aztán úgyis rendeződik minden, nyugi! Ha anyud ezt mondta,dolgozd fel, oké? Remélem, nem a szuperérzékeny típus vagy (nem csúfolódásból, csak tudom, hogy ők érzékenyebbek arra is ha valaki kicsit hűvösebben köszön, nemhogy erre).

Most picit hagyjátok békén egymást, ez az én módszerem.

Remélem segítettem, kicsit elkanyarodtam (kicsit? :D), ja, és ha ez CSAK EGY KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS VOLT, AKKOR ÉN...pszcihológusnak születtem... :P

2014. jún. 29. 22:45
 6/15 anonim ***** válasza:
41%
Ennek köze nincs a rossz anyasághoz. Van az a pont amikor az ember annyira dühös lesz, hogy meggondolatlanul is olyat mond amit nem kellene. Kérdés, hogy mit teszel amiért így nyilvánul meg??
2014. jún. 29. 22:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Semmit, soha nem tettem semmi rosszat, nem követelőzöm, nem járok bulizni, nem cigizem stb. Kicsit kimerült vagyok és ebből kifolyólag érzelmileg instabil. A héten tudtam meg egy infót és azt hittem meg tudom oldani egyedül is de ma arra jött be, hogy sírok. Kérdezte mi bajom van, kiabálva. Elmondtam, akkor meg azért kiabált. És ezzel zárta. 18/L
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

XD amíg leírtam a válaszomat, született vagy 4.Bezzeg nekem nem válaszolgattok ilyen serényen! :P

na de Don't worry, be happy! :))))

9/15 anonim ***** válasza:
Kicsit hardcore anyud van, de szeret téged,és a maga módján védelmez!
2014. jún. 29. 22:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha ez egy gyereknek ennyire fáj, akkor nyilván nem érdemelte ki.
2014. jún. 29. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!