Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azt hittem, csak trollkodik,...

Azt hittem, csak trollkodik, de komolyan gondolja! Vőlegényem azt akarja, hogy ha valaha gyerekünk lesz, magázzon bennünket?

Figyelt kérdés
Ő is magázza a szüleit, neki ez a normális, de számomra ez ósdi, természetellenes és elképzelhetetlen. Most én vagyok a hisztis liba, mert nem akarom, hogy "csókolom, anyuka" legyek a gyerekemnek. Meggyőzni, elhagyni? Teljesen összezavarodtam.
2014. jún. 29. 15:56
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Leültem vele beszélni vacsora után. A mondandóm közepén elröhögte magát, és közölte, hogy hülye vagyok, amiért bevettem. Kedvem lett volna leüvölteni a haját, de azért megkönnyebbültem. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását! Mégiscsak trollkodott a drága, de azt hiszem, ebbe most beleőszültem...
2014. jún. 29. 21:15
 32/37 anonim ***** válasza:
37%

Jót mulattam a válaszokon, meg az egész kiakadáson :) Kérdező, ennél komolyabb gondjaitok soha ne legyenek :) nem attó lesz valaki jó vagy rossz szülő, hogy tegezi vagy magázza a gyerek... valóban távolságtartóbb, ha magázzák egymást a családtagok, kevésbé bensőséges, de pont ezért lehet, hogy bizonyos helyzetekben valóban tisztelettudóbbak, szófogadóbbak a gyerekek. Nem tudom, én mindig tegeztem a szüleimet és a saját gyerekeimmel is tegeződni fogok, legalábbis, amíg rendesen viselkednek ;D

Mindenesetre ez nem ok, hogy ennyire kiakadj! Ilyenkor mindig a párom jut az eszembe: macska "beszerzés" előtti elvei - "a macska nem jöhet fel az ágyra"; most meg találd ki, hogy hol tölti a legtöbb időt a cicus, aki isteníti a férjemet :) az ágyban :)

Tudom, hogy a párod trollkodott, de ha nem azt tette volna, még akkor is annyi minden történhet a gyerek megérkezéséig, első szaváig, ami miatt módosít az elvein :) sok ilyet láttam már :) szóval nem kell mindenen így kiakadni!

2014. jún. 29. 21:50
 33/37 anonim ***** válasza:
Jófej. Én megértem hog kiadaktál.
2014. jún. 29. 22:27
 34/37 anonim ***** válasza:
46%

Mond h most neked is vicces kedved van és úgy gondolod h akkor most ö 3 hónapig nem kap szexet.

Mert te mástól is megkapod.

2014. jún. 29. 22:43
 35/37 anonim ***** válasza:
82%
17 .-nél a pont ! :D Tényleg kezdd el te is magázni a vőlegényedet ! ;-) Komolyra fordítva a szót irtó nagy badarság a mai világban amit a párod szeretne ! :-/ Annak idején a anyám magázta a szüleit ,(de én már tegeztem a nagyszüleimet ) apám viszont tegezte a szüleit ,pedig ők értelmiségiek voltak . A magázódás nem feltétlenül jelent tiszteletet ,magázva is lehet bunkónak lenni és utálkozni ! A tisztelet kikövetelni nem lehet ,csak kiérdemelni ...ha van miért ! Ez a magázódásra való kényszerítés nem afelé az út felé visz !!! A párodnak igencsak fel kéne fognia ,hogy a születendő gyermekei nem az ő életútját fogják követni ,bejárni ,hanem sajátjuk lesz ! Nem kell ,hogy a történelem ismételje önmagát . Tényleg nem a múlt század elején élünk !!!
2014. jún. 30. 06:37
 36/37 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező ... :D látszik ,hogy korán reggel van ,figyelmetlen voltam ! Most olvastam utólag,hogy egy vicc volt az egész ! ..Így feleslegesen koptattam a billentyűket ,de sebaj ;-) !
2014. jún. 30. 06:40
 37/37 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm! És mindenki másnak is köszönöm a hozzászólását!
2014. jún. 30. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!