Azt hittem, csak trollkodik, de komolyan gondolja! Vőlegényem azt akarja, hogy ha valaha gyerekünk lesz, magázzon bennünket?
Jót mulattam a válaszokon, meg az egész kiakadáson :) Kérdező, ennél komolyabb gondjaitok soha ne legyenek :) nem attó lesz valaki jó vagy rossz szülő, hogy tegezi vagy magázza a gyerek... valóban távolságtartóbb, ha magázzák egymást a családtagok, kevésbé bensőséges, de pont ezért lehet, hogy bizonyos helyzetekben valóban tisztelettudóbbak, szófogadóbbak a gyerekek. Nem tudom, én mindig tegeztem a szüleimet és a saját gyerekeimmel is tegeződni fogok, legalábbis, amíg rendesen viselkednek ;D
Mindenesetre ez nem ok, hogy ennyire kiakadj! Ilyenkor mindig a párom jut az eszembe: macska "beszerzés" előtti elvei - "a macska nem jöhet fel az ágyra"; most meg találd ki, hogy hol tölti a legtöbb időt a cicus, aki isteníti a férjemet :) az ágyban :)
Tudom, hogy a párod trollkodott, de ha nem azt tette volna, még akkor is annyi minden történhet a gyerek megérkezéséig, első szaváig, ami miatt módosít az elvein :) sok ilyet láttam már :) szóval nem kell mindenen így kiakadni!
Mond h most neked is vicces kedved van és úgy gondolod h akkor most ö 3 hónapig nem kap szexet.
Mert te mástól is megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!