Azt hittem, csak trollkodik, de komolyan gondolja! Vőlegényem azt akarja, hogy ha valaha gyerekünk lesz, magázzon bennünket?
Ha nem szeretnéd h a gyerekedet az ilyenért minden sarkon megalázzák hagyd ott de most.
Képzeld el a következő helyzeteket ha a gyereketek magázni fogja az apját de úgy h olyanok között jár akik ezt nem teszik folyton zavarban lesz h most előttük mit tegyen.
Lehet ilyen egy szülői értekezlet, osztály kirándulás...
Ha vele maradsz csak megfogja utálni az apját.
Mert úgy fogja érezni h ez számára iszonyú megalázó.
Mond meg a férjednek ha annyira az ókorban él akkor használjon Abakusz-t PC helyett, ha ürítenie kell egy lukat az angol WC helyett, kocsi helyett járjon loval dolgozni és a golyóstól helyet meg írjon lúdtollal.
Így talán felfogja h mekkora hülyeséget akar másra erőltetni.
Hát kedves kérdező, ha ő így nőtt fel, kb esélytelen, hogy megváltozzon. A helyedben elgondolkodnék ezen a kapcsolaton. Ezek szerint alapvető különbségek vannak a világnézetetekben, amik később nagyon sok konfliktust fognak okozni. Nem hiszem, hogy megoldható, hogy téged tegezzen a gyerek őt meg magázza. A te szüleidet tegezze az övéit magázza. Bele fog kavarodni amíg kicsi, nem is fogja érteni. Ha esetleg bal kezes lesz, akkor meg majd jön a "szép kezeddel fogd a kanalat", meg egyéb múlt századi marhaságok? Ha ebben engedsz, szép sorban jönnek majd ezek.
Szerintem, az hogy ki mennyire tisztelettudó a szüleivel az intelligencia és nevelés kérdése, nem a tegeződés-magázódásé. Én tegezem a szüleimet, mégis tudok normálisan szólni hozzájuk.
Anyukám is így nőtt fel, a bátyjai is. Sem én, sem az unokatestvéreim nem magázzuk őket, és igenis tisztelem őket.
Pont anyukámék nem tisztelik a nagypapát. Mert szar ember. Azt hiszi, hogy tiszteletet kap ezért, hogy lehet bármilyen szar ember, a magázódástól tisztelve lesz? Ne röhögtess.
Szüleim is úgy nőttek fel, hogy a saját szüleiket magázták, mi mégsem magázzuk őket, szóval ez butaság, hogy csak mert így nőtt fel. Mellesleg anyukámat letojták, apukámat bántalmazták, mégis normális szülők lettek, pedig "úgy" nőttek fel.
Nem vagy hisztis liba, számodra az természetes, hogy tegezzen a gyereked, és nem is csak az, hogy természetes, hanem így szeretnéd. Ez is egy próbája a kapcsolatotoknak, még lesz sok olyan, amiben akár megbotránkoztatjátok a másikat, akár sokáig kell majd filózni rajta, és valakinek engedni kell, mert szerintem butaság, amit egyik válaszoló írt, hogy egyikőtöket magázza, másikótokat tegezi. Szóval vagy enged valaki, vagy vége lesz, de ne hogy már ilyenen múljon egy házasság...
b+ egy ilyen aprosagert kepes lennel elhagyni a Volegenyed...
jobb is ha megteszed, jobbat erdemel nalad
andrysh, nem semmiség, amiben nem tudnak megegyezni. Leendő gyerekük pszichés jólétéért vitatkoznak. Egy előző hozzászóló leírta, hogy minek teszik ki a gyereket, ha kilóg a sorból, már az óvodában, az iskolában pedig teljesen biztos. Ha te nem érzed ennek a súlyát, lekicsinyled a kérdező problémáját, azt ajánlom neked,hogy soha ne alapíts családot. A modorod miatt különben sem vagy alkalmas társnak, apának pedig egyáltalán nem.
Kérdező, teljesen egyetértek veled, ha nem tudsz dűlőre jutni rövid úton a vőlegényeddel ebben a kérdésben, akkor van ott még a felszín alatt néhány ósdi elképzelés más ügyekben is. Nem hozzád való ez az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!