Mit csinaljak anyam teljesen idegbeteg es en mar nem birom?
Figyelt kérdés
Anyam olyna szinten kepes magat felhuzni dolgokon, hogy csapkod ordibal sir most eltorte a fa ajtot is es engem is lekopott....midnig fenyegetozik es elegsokszor meg is szokot verni. Mit sinaljak(?) nagyon nem birom mar..2014. jún. 27. 18:17
21/29 A kérdező kommentje:
Meg volt olyan is hogy evkozbe nagyon haragudott ram.
Mert nem lett jo a matekom es akkor csapkodott meg mindne es se penteken szombaton vasarnap egy falat kajat nem ehetem es a szobamba kellet ulnom...aztan persze hetfon bosanatatot kert mert nem lenne aki rendet rakjon itthon..azota elegsokszor van hogy nem ehetek..ha ossze veszunkv
2014. jún. 28. 13:39
22/29 anonim válasza:
Apukád minek van tulajdonképpen?
23/29 A kérdező kommentje:
Mostmar en se tudom....de en nem birom mar...ma is lementme hogy egyek valamit es ramvagott egyt es azt mondta takarodjak fel..
Nem tudom mit csinaljak...tegnapi utan eleg szepenegmaradtak a nyomok....legszivesebben vonat ele ugranek
.
2014. jún. 28. 13:48
24/29 anonim válasza:
Lakik még ott rajtad kívül értelmes ember?
25/29 A kérdező kommentje:
Senki nincs akitol segitseget kerhetnek...ezert irtam ide hogy mit csinaljak vagy valtozztassak es bennem van a hiba vagy nem tudom..
2014. jún. 28. 13:56
26/29 anonim válasza:
Össze kell szedned magad és el kell menned a gyermekjóléti szolgálathoz, és ott mindent mesélj el teljesen őszintén. Vagy valamelyik tanárodnak, akit olyannak látsz.
27/29 A kérdező kommentje:
Nem akarok gyerekotthonba keveredni..megprobalom elmondani a keresztanyukamnak igaz o messze van se hatha tud segiteni...
2014. jún. 28. 14:08
28/29 anonim válasza:
ok, én szorítok neked, majd írj, hogy mi történt.
29/29 anonim válasza:
Remélem ez a 6 év alatt minden jobbra fordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!