Mit csinaljak anyam teljesen idegbeteg es en mar nem birom?
16 eves vagyok es lany.
Apa kiszokott mwllettem allni de most nem volt itthon fel is akartam hivni hogy gyorsan jojjon haza de elvette a SIM kartyam...nem tudom mit csinaljak....fel akarom adni
16 eves lany vagyok nem a legjobb tanulo de probalkozok. Ezert is sokszor kapok..
Apanak van egy muhelye es amikor valaki megkeri akkor dolgozik szoval ilyen alkalmi munka vagy hogy is mondjam
"anyam" be van jelentve es dolgozik atlagosan elunk
szoval nem szarul de nem is luxus.
Any adolgozik es rendmanias ezert nyaron amikor itthon vagyok mindig ki kell takaritanom az egesz hazat...ja amugy egy ket szintes kertes hazba lakunk...ami negy fore nagy..
Mindig nekem kell kitakaritanom es altalaban nem is nagyonehetek sehova. A kertet is nekem kell altalaban intezni ami meg nagyobb mint a haz. Hezvegente meg ugye kiabal megver meg srb..ha nem ugy csinalok valamit ahogy neki tetszik. Eleg gyakran van egyik pillanatban jo kedve a masikba meg mar ut vag ahol tud...nem lehet vele beszelni..mert ska akkor meg rosszabb
Egyszer voltam entalhigenia osztalyon depresszioval es mindig mondja hogy onem lehet depresszios de ilyen gunyosan
..meg mindig felhozza es eleg sokszor bant is vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!