Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak anyam teljesen...

Mit csinaljak anyam teljesen idegbeteg es en mar nem birom?

Figyelt kérdés
Anyam olyna szinten kepes magat felhuzni dolgokon, hogy csapkod ordibal sir most eltorte a fa ajtot is es engem is lekopott....midnig fenyegetozik es elegsokszor meg is szokot verni. Mit sinaljak(?) nagyon nem birom mar..
2014. jún. 27. 18:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Jobbulast kivanok neked. Vetess latleletet, azt fel lehet hasznalni, ha birosag ele kerul az ugy. Ha legkozelebb utni akar, MENEKULJ!!!!
2014. jún. 27. 23:19
 12/29 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2014. jún. 27. 23:20
 13/29 anonim ***** válasza:
Borzalmas, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek következmények nélkül :( Szegény gyerek...
2014. jún. 27. 23:22
 14/29 A kérdező kommentje:

16 eves vagyok es lany.

Apa kiszokott mwllettem allni de most nem volt itthon fel is akartam hivni hogy gyorsan jojjon haza de elvette a SIM kartyam...nem tudom mit csinaljak....fel akarom adni

2014. jún. 27. 23:34
 15/29 anonim ***** válasza:
Ennek mindenképpen véget kell vetni, vagy apukáddal vagy anélkül. Ha igazából kiáll melletted, akkor ezt nem fogja annyiban hagyni, és te se hagyd. Gondolj a testvéredre.
2014. jún. 27. 23:40
 16/29 A kérdező kommentje:
A tesom 19 eves nem sokaig fog itt lenni mar
2014. jún. 28. 06:48
 17/29 anonim ***** válasza:
Írjál egy kicsit magadról és arról hogy éltek
2014. jún. 28. 07:09
 18/29 A kérdező kommentje:

16 eves lany vagyok nem a legjobb tanulo de probalkozok. Ezert is sokszor kapok..

Apanak van egy muhelye es amikor valaki megkeri akkor dolgozik szoval ilyen alkalmi munka vagy hogy is mondjam

"anyam" be van jelentve es dolgozik atlagosan elunk

szoval nem szarul de nem is luxus.

Any adolgozik es rendmanias ezert nyaron amikor itthon vagyok mindig ki kell takaritanom az egesz hazat...ja amugy egy ket szintes kertes hazba lakunk...ami negy fore nagy..

Mindig nekem kell kitakaritanom es altalaban nem is nagyonehetek sehova. A kertet is nekem kell altalaban intezni ami meg nagyobb mint a haz. Hezvegente meg ugye kiabal megver meg srb..ha nem ugy csinalok valamit ahogy neki tetszik. Eleg gyakran van egyik pillanatban jo kedve a masikba meg mar ut vag ahol tud...nem lehet vele beszelni..mert ska akkor meg rosszabb

Egyszer voltam entalhigenia osztalyon depresszioval es mindig mondja hogy onem lehet depresszios de ilyen gunyosan

..meg mindig felhozza es eleg sokszor bant is vele..

2014. jún. 28. 11:43
 19/29 anonim ***** válasza:
Anyukád mindenkivel ilyen ,vagy csak veled? Egyszerűen nem birom felfogni, hogy apukád és a testvéred miért hagyja.
2014. jún. 28. 12:47
 20/29 A kérdező kommentje:
Mivel dzinte csak en vagyok itthon, mert en sehoca nem mehetek..igy igen csak velem ilyen..
2014. jún. 28. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!