Mit csinaljak anyam teljesen idegbeteg es en mar nem birom?
Figyelt kérdés
Anyam olyna szinten kepes magat felhuzni dolgokon, hogy csapkod ordibal sir most eltorte a fa ajtot is es engem is lekopott....midnig fenyegetozik es elegsokszor meg is szokot verni. Mit sinaljak(?) nagyon nem birom mar..2014. jún. 27. 18:17
1/29 anonim válasza:
Az én anyám alkoholista volt, ismerős a dolog, nagyon sokat szenvedtem. Annyit tudok mondani, hogy imádkozz érte és magadért. Úgyis eljön az az idő, amikor nem kell majd vele élned, addig pedig kénytelen vagy valahogy kibírni.
2/29 anonim válasza:
Mi idegesiti fel? Az ember gyakran ugyanattol a dologtol ideges. Pl. en total kivagyok akadva ha az 5 eves fiam szetkeni a szonyegen a kakat. Itt a nyar, menjetek el kirandulni, keruljetek a hetkoznapi stresszt. Beszelj vele, valtoztasson az eleten ha szukseges.
3/29 A kérdező kommentje:
Kb felorja tortent...megmeze a bzim es nem lett olyna jo mint varta ugy megvert hogy eltort a kisujjam es omlik a ver a szambol es az orrombol..
2014. jún. 27. 22:50
5/29 A kérdező kommentje:
Most a balesetin ulok..
2014. jún. 27. 22:55
7/29 A kérdező kommentje:
Mi fog tortenni?
2014. jún. 27. 23:01
8/29 anonim válasza:
Nemtudom, de biztosan jobb lesz. Ne félj !
9/29 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy apa en es tesom meg anyam egyutt elink es egyedul anya dolgozik vagyis apa is de neki nincs bejelentett minkahelye es mar tobbszor feljelenettem volna az anyamat mert nem ez az elso eset hogy ugy meg ver hogy balesetire kellet jonnom...nem is bannam ha bezarnak jo par evre...csak mi lenne velunk..en nem akarok gyerekothonba lenni apaval akarok lenni
2014. jún. 27. 23:06
10/29 anonim válasza:
Apukád is a sarkára állhatna ! Szerinted szeret téged, ha eltűri ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!