Az anyám idegbeteg! Mit csináljak?
Tegnap délután amikor apával összebújva aludtunk akkor anya kirángatott a kanapéról és elkezdte mondani, hogy ne apának lotyóskodjak meg azt is megkérdezte, hogy "leszopni nem akartad?"
Erre kitört köztünk a veszekedés.
Te jó ég, komolyan ezt mondta??
Hát ez undorító...
Igazából nem tudom mit csinálj, kerüld el amennyire tudod :/
Hány éves vagy?
17 éves vagyok
És tényleg ezt mondta. :(
Az anyád tényleg nem teljesen százas. Hogy mit lehet vele csinálni? Azt sajnos nem tudom... Apád hagyja ezt szó nélkül?
Elhiszem, hogy jó a viszony az édesapáddal, de azért ilyen idős korban lehet nem kellene vele összebújva aludni, de, ha Nektek erre igényetek van akkor oké. Ez csak személyes vélemény. Én max. 6-7 éves koromig bújtam össze apával.
Jaaj Istenem, felfordul már a gyomrom ettől a sok "nem tartom helyesnek/ez nem normális dolog" dumától.
Vannak olyan családok, ahol ez nem tabu, ahol a "majdnem nők" is ölelgethetik az apjukat meg a férfi szeretteiket. Ez csak nálunk ilyen szörnyű bűn, ahol minden férfi pedofil aki egyáltalán hozzá mer érni a saját gyerekéhez.
Fogadjátok már el, hogy nem csak az lehet a "normális/helyes" amit ti annak tartotok.
Lehet lepontozni, többre úgyse telik tőletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!