Az anyám idegbeteg! Mit csináljak?
Tegnap délután amikor apával összebújva aludtunk akkor anya kirángatott a kanapéról és elkezdte mondani, hogy ne apának lotyóskodjak meg azt is megkérdezte, hogy "leszopni nem akartad?"
Erre kitört köztünk a veszekedés.
"Apád hagyja ezt szó nélkül?"
Nem, elég sokszor kiosztja de megverni azért mégsem lehet.
A "kövezzetek meg, de..." kezdetű véleményed másra utal, ne haragudj. Én nem a véleményedet bírálom, hanem a stílust. Nem éppen elfogadásra utal az, hogy kijelented, hogy mi nem egy apa-lánya kapcsolatban.
Nyilván nem pedofil az apuka és náluk természetes a testi közelség még akkor is ha a lánynak megnőtt a melle. Én le is köpném magam, ha ezért ilyennel gyanúsítanám a szerető apámat akárcsak egy pillanatra is.
Egyértelműen van versengés anya és lánya között, amely pszichológiai értelemben fontos, egy gyermek életében, csak nem ennyi idősen. Ez abban a korban van, mikor "nekem apa lesz a férjem" c. mondatok hangzanak el.
17 éves vagyok, és én is szoktam ölelgetni, meg puszilgatni apukámat, mert ő az apukám, tehát semmi szexuális jellegű dolog nem jut még csak eszembe sem, mert ő nem férfi a szememben, hanem apukám. De nekem pl már évekkel ezelőtt is kellemetlen volt vele egy ágyban aludni (elváltak, és csak 1 francia ágy maradt a lakásban).
Jól mondták, ez már a leválás időszaka, nem az összebújásé.
Gondolom anyukádnak nem veled van problémája, hanem a kapcsolatukkal apukáddal, és most bűnbakot keres.
Anyud nem minősítem :( Szomorú, hogy így veszekedett veled. Apuddal kellene megoldást találnotok. Szerintem anyud nem rád mérges, hanem apádra, de ezt csak ők tudhatják.
Az meg hogy együtt aludtatok, abban nincs semmi. Szeretitek egymást, bensőséges a kapcsolatotok.
OFF: Nem mocskolódni kell, hanem a kérdésre válaszolni. Mindenkinek más az értékrendje, így mást tart helyesnek, vagy helytelennek. DE ez nem azt jelenti, hogy ez nem normális
Anyád tényleg egy idegbeteg, de továbbmegyek, elmebeteg. Aki ilyet mond a saját lányára, hogy leszopni nem akarod apádat, az beteg pszichésen, ezáltal nem lehet kalap alá venni a normális emberekkel. Sajnálom, ez van.
Az én lányom is csüng az apján, meg a férjemen is (a kettő nem egy személy) de nem jutna eszembe ilyet mondani....úristen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!