Kiben van a hiba, ha egy 13 éves lány teherbe esik? A szülôben (anyában) vagy a lányában?
"pénzért fekszik össze pót apucival hanem pénzért"
???
Legfokeppen az anyukad es a pasi ( nem neveznem amugy embernek az ilyet) hibaja..
1. anyukade azert mert nem figyelt rad kellokeppen..
2. a pasije ha allt a himbilimbije akkor elegitse ki magat ne egy 13 eves lany eletet tegye tonkre...
3. valamilyen szinten a te hibad is de a tied legkevesbe.. hogy miert? nagyon befojasolhato egy 13 eves lany,es nem mondtad neki eleg hatarozottan hogy NEM....... amugy ki ez a csavo?... es fejet hajtok elotted azert mert nevelsz egy gyermeket egyedul szinte minden segitseg nelkul
Az elejétől fogva te neveled a gyereket? Egyedül?
Szerintem elsősorban a szülő jobban oda kellet volna figyeljen rád de ne rágd magad ezen bele fogsz őrűlni!
Én tényleg nem azt várom, hogy bárki is jókat mondjon nekem... Én egy fillért sem kértem és nem kaptam... Még innivalót sem fogadtam el, még ha szomjas is voltam... Sôt...Egyszer kaptam egy csokit, nem tôle..., másnap vettem egy ugyan olyant én is annak, akitôl kaptam. ... Engem sosem motivált a pénz vagy hogy kapom valamit... A szeret igen, de az más... Az az a dolog, amit nem kaptam meg, pedig igyekeztem otthon elérni... És nem tudta anyám, kivel barátkozom. Ô elvolt az alkohollal, apámmal meg közben az új párjával is... Nem a legpéldamutatóbb... De én nem akarok olyan lenni, mint ô. Nincs senkim... Sosem sikerült egy normális emberi kapcsolatot kialakítanom... Barátit sem... Igyekszem bízni, de nem igazán megy...
Hibás pedig abban vagyok, leírom mégegyszer, hogy a saját anyám életét így elrontottam... Megmondta... Tönkretettem az életét... Ezzel, hogy ilyen elfuserált vagyok... Tehát csak erre van szükségem... Hogy valaki jól beolvasson talán... vagy nem is tudom... megerôsítésre, milyen ... rossz vagyok. mert tudom, de nem elég, ha csak én szidom magam, amiért így elbántam anyámmal.
Egy gyerek sose kéri, hogy megszülethessen, azt a szülők akarják! Miért lennél azért rossz, mert arra vágysz, amire minden ember? Szeretetre? Minden tettünknek az a mozgatórugója. Egész életünket, tetteinket, látásmódunkat, gondolkodásunkat az anyához való viszony határozza meg. Ebből tovább lehet fejlődni, de ez az alapja mindennek. Te csak egyszerűen szeretetre vágytál, mint mindannyian, de sajnos nem kaptad meg. Az, hogy anyád azokat vágta a fejedhez, amiket, NEM a te hibád.
Próbáld ezt elfogadni és a kislányoddal szemben ugyanezt a hibát ne kövesd el.
Kívánom, hogy találd meg azt a férfit, aki igazi párod lehet és rengeteg szeretetet kaphatsz tőle.
"Hibás pedig abban vagyok, leírom mégegyszer, hogy a saját anyám életét így elrontottam... "
Nem. Ő rontotta el a tiedet. Ő felelős érted és nem fordítva. Az, hogy ő ezzel nincs tisztában, más tészta.
Értem.
Sajnálom h. ilyen gyerekkorod volt!De tisztellek amiért mindent meg teszel és arra törekszel h. a te gyereked ne élhesse át amit te!
Sok sikert az életben! Remélem hejre jönnek a dolgaid.
(24-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!