Kiben van a hiba, ha egy 13 éves lány teherbe esik? A szülôben (anyában) vagy a lányában?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, van egy 13 éves lány, aki nem jár discozni, tanul rendesen, otthon is besegít, mert az anyjának szüksége van a segítségére, egy óvodáskorú gyermeket felügyel reggeltôl estig, mert az anya 'lepasszolja' neki... Aztán megismer egy nála jóval idôsebb férfit, akitôl 'szeretet' kap, figyelmet... De ennek kõkemény ára van: a férfi elvárja a szexuális együtt létet. A lány teherbe esik, nem mer/nem akar szólni az anyjának... És 9 hónap múlva születik egy gyermeke... Tehát gyermekként gyermeke születik... Kiben van a hiba ebben az esetben?2014. jún. 26. 22:02
1/42 anonim válasza:
Ez egy szép költői kérdés.
Anya és a férfi.
2/42 anonim válasza:
Mindháromban. Az anyában, mert nem nevelte megfelelően a gyereket, nem törődött vele eleget és nem világosította kellőképpen fel nem csak szexuális téren. A lányban, mert 13 évesen nem ezzel kell menőzni, hogy megfektetnek, inkább szégyen. És nem utolsó sorban a fickóban, hogy ennyire pedofil.
3/42 anonim válasza:
Egy 13 éves gyerek még annyira nincs tudatában annak, amit csinál, így nyilván nem őt lehet hibáztatni, hanem az anyját, aki nem foglalkozott vele és a férfit, aki gátlástalanul visszaélt ezzel a helyzettel. Amúgy egy ilyen idős gyerek még bele is halhat a szülésbe. 13 évesen még nincs felkészülve erre a szervezete. Nagyon gáz.
4/42 anonim válasza:
Ja és a pasit ezért akár le is lehetne csukatni.
5/42 anonim válasza:
Ficko megy a sittre, ugyhogy a kerdes el is van dontve. Anyuci meg kap egy felfuggesztettet, ha nem volt eleg gondos.
6/42 anonim válasza:
Nem felétlenül a szülőben,a gyerekek is teljesen mások.
Nekem 3 gyerekem van,ebből egy egy földreszállt angyal volt mindig is,egyszerűen nem lázadt,mehetett volna,de elvolt itthon,mindig jól tanult stb
a másik kettő kamaszkorában megőrült,bár nagy hülyeségeket nem csináltak. Vagy csak nem tudok róla,gyereket mondjuk biztosan nem.
Szóval szerintem a szülők és a gyerek felelőssége is. 13 évesen már kicsit több esze lehetne . Az már a szülő sara,hogy engedi megszülni egy 13 éves általános iskolásnak .
A jóval idősebb férfit meg fel kell jelenteni. Mivelhogy pedofil.
7/42 A kérdező kommentje:
Akár mennyit gondolkodom ezen, én a mai napig magamat érzem hibásnak. Pedig ma már 19 éves vagyok... Olyan egy... :/ De persze itt vagyok neki, egyedül élek és mindenki segítsége nélkül nevelem... De ... Azért ma még, ha eszembe jut, úgy érzem én tehetek az egészrôl... Hisz minek nekem szeretet bárkitôl? Fôleg egy idegentôl? És miért nem voltam képes határozottabban azt mondani, hogy nem?! Én tettem tönkre az anyám életét? mindig ezt mondta! Már nem is beszélünk...
2014. jún. 26. 22:13
8/42 anonim válasza:
Ti nem emlékeztek, milyen volt 13 évesen? Én emlékszem, nem voltam olyan buta, hogy lefeküdtem volna bárkivel, védekezés nélkül pláne nem. Addigra hatmilliószor az ember szájába rágják, hogy milyen a biztonságos szex, még mielőtt elkezdené a nemi életet. De akkor is a felelősség a férfié, mert nem igaz, hogy egy 13 éves kislánnyal kelljen kezdenie. Az édesanya elhanyagolta gyermekét, aki másnál keresett szeretetet, de ugyanúgy összejöhetett volna a lány korabeli fiúval, és ugyanúgy teherbeeshetett volna tőle.
9/42 anonim válasza:
Naív voltál és buta . De ha így alakult,minek rágod magad ezen ennyi év után is? Anyukáddal nem tudsz kibékülni?
10/42 A kérdező kommentje:
Nem 'esti kamukérdés'... komolyan itt alszik tôlem pár méterre egy majdnem 5 éves kislány, aki az enyém... De kihordtam egy kisbabát úgy, hogy észre sem vette az anyám... Aztán meg lehordtak a párjával mindennek...
2014. jún. 26. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!