Költözni vagy nem költözni?
Eddig úgy volt hogy nyáron elköltözök itthonról, saját lakásba ami eddig ki volt adva, de most kaptam egy ajánlatot hogy újra kivennék a lakást.
Az a baj, hogy itthon annyival többet kell beleadnom a rezsibe és a kajába mint ha elköltöznék, hogy ha kiadom a lakást is csak max 10-15ezerrel jönnék ki jobban mintha elköltözök.
A költözés alap okai egyébként nem anyagiak, hanem az hogy önállósodni szeretnék, szeretnék saját időbeosztást, és szeretném ha nem rohangálnának és visítanának kisgyerekek a szomszéd szobában miközben próbálok vizsgákra tanulni.
Szóval mérlegelnem kéne hogy az a 10ezer forint mínusz havonta megéri -e nekem (egyébként nem okozna problémát).
Ti hogy döntenétek a helyemben?
(20/l)
tudom hogy kevesebbet kéne, én arra gyanakszom hogy valójában én fizetem szinte az összes költséget, mert anyu ritkán kap munkát (mondjuk annyira nem is keres) és így kényelmesebb neki.
már többször próbáltam megbeszélni vele ezt, de nem sok sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!