Mindig megdöbbenek az ilyen és ehhez hasonló kérdéseken. Az apjára merjem-e hagyni a gyereket?
Nem kétlem, hogy vannak olyan apák, ahol a kérdés jogosan merül fel. De én az utcán látottak alapján azt mondom, nem egy apában megfogalmazódhat a kérdés, biztonságban van-e a gyerek az anyjával?
Gyakran látok apukával sétálgató kicsiket, akiket az apjuk, ahogy mondani szokás, a széltől is óv.
Sajnos nagyon gyakran látom a következő szituációt: Anyuka kisgyerekkel. Semmi gond, amíg nem találkoznak "a" barátnővel! Onnantól a gyermek egyre kevésbé fontos. Anyuka figyelme már csak a "barátnőre" irányul. A halaszthatatlan fontosságú " Te, hallottad....?" szintű társalgásra. Szegény gyereket ilyenkor nemegyszer a járókelők mentik ki az autók közül és egyéb veszélyes helyzetekből. Szerintem nem az a fontos, hogy anyuka vagy apuk van-e a gyerekkel, hanem az, hogy milyen azaz apuka, anyuka.
30-as, és a többiek, akik értik miről beszélek, köszönöm a kommentjeiteket.
Akik meg csak a maguk kis igazát hajtogatják, azokra csak remélni tudom, hogy senki nem bíz gyereket!
"17-es hozzászólása azonban annyira kisstílű hogy neki mégis megteszem Észreveszem a pozitívumokat is. "
Ahogy látom más "kisstílű" is észrevette a látásmódod.:) Nagyon magadra húztad ezt az inget, pedig nem kellett volna. Csak kibukott az igazság.:D
A válaszolók legtöbbjéről viszont üvölt hogy nincs gyereke. Igen, a gyerek nem bírja a vásárlást. Ettől még kell vásárolni. És ha pici sírni is fog néha. A legkellemetlenebb időkben. Ezzel nem tudsz mit tenni, és nem attól leszel jó anya (én apa) ha a gyereked rabszolgája leszel. Meg kell nekik mutatni a korlátokat, amitől sírni fog, de szüksége van rá. (a Hádás sztoriban is érzek némi felfújtságot)
Látom 30-as a pontozásod. Ne foglalkozz velük!
Nem a % a lényeg.
Ezen az oldalon csak két féle embernek van magas százaléka.
Ne akarj közéjük tartozni!
Ez jókívánság tőlem, NEKED!:-)
33. Nem tudom, milyen felfújtságot érzel benne, ott voltam, nem egyszer láttam. Nem csak én, az összes kollegám fel van az ilyeneken háborodva. Értem, hogy vásárolni kell, de senki ne mondja meg nekem, hogy a legnagyobb tömegben és a legnagyobb koszban, kell órákat eltölteni egy használtruhaüzletben. Az a gyerek éhes, szomjas, pisilnie, kakilnia kell, elfárad. Lehet ruhát venni akkor, amikor nincs tömeg, nem kell félórákat állni a próbafülkéknél meg a kasszánál.
A kassza meg a másik: válogatnak ÓRÁKIG (nem félóráig vagy 1 óráig, nem, mert bejön nyitáskor, vagyis 10-kor és délután 1-2 körül ki is megy), a gyerek persze már menne, mert minden baja van, és ilyenkor persze a normálisabb vevők előreengedi a kisgyerekes anyukát, akkor is, ha minden túlzás nélkül 30 méteres sor áll a pénztáros. Lehet, azért viszik ilyenkor a gyereket, hogy a kasszánál ne kelljen a sort végigállni?
Gyere be egyszer árucsere napján nyitásra egy nagyobb Hádába és csak nézd meg, mint csinálnak az anyukák, tapasztald meg a saját szemeddel és látni fogod, akkor talán elhiszed, hogy nem túlzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!