Egy szülő fel tudja dolgozni, ha a gyermeke öngyilkos lesz?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 14:10
2/25 Imola Ágnes válasza:
A gyermek halálát is lehetetlen, az öngyilkosságba szerintem bele is őrülne rögtön.
3/25 anonim válasza:
Anyámat ismerve, tuti éveken belül baja lenne az elméjével.
Amikor híradóban van egy-egy eset, olyankor még a tányért is leteszi...
21F
4/25 anonim válasza:
nagy NEM a válasz
"szülőnek nem való gyermekét temetni"
ha öngyilok pláne szörnyű
5/25 anonim válasza:
Nem, a sima halált se lehet feldolgozni, max idővel együtt élni a gondolattal. De az is fájó.
6/25 anonim válasza:
Nem. Anyuéknak van ilyen ismerősük. Teljesen bekattant és ennek már legalább 15 éve.
7/25 anonim válasza:
Kénytelen valahogy feldolgozni, mert az élet ettől még nem áll meg. Főleg ha van még több gyereke is, akikről gondoskodnia kell.
8/25 anonim válasza:
Az élet nem áll meg, de nagyon nehéz, ha egy szülő a saját gyerekét temeti, hát még ha öngyilkosság miatt is.
Egy volt tanárnőmnek a fia halt meg balesetben, még 30 éves se volt, akkor még a tanárnő nem volt nyugdíjas, de annyira összeomlott, hogy egy évig dolgozni is képtelen volt, és talpra állt ugyan, de már nem a régi önmaga, nagyon megviselte, ha nincs a lánya, nem tudom, ki tudott volna neki segíteni.
9/25 anonim válasza:
A mi városunkban az egyik ismert ember fia lett öngyilkos. Állandóan elégedetlenek voltak vele a szülei. Az anyja már másnap bement dolgozni, a világon semmi érzelem nem látszik rajta. Senki nem érti...(Pedig egyetlen gyerek volt(: )
10/25 anonim válasza:
Nem tudnám feldolgozni, beleőrülnék és magamban keresném a hibát, hogy vajon mit ronthattam el, mire nem tanítottam meg ahhoz, hogy fel tudja dolgozni a problémáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!