Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engednek a szüleim...

Miért nem engednek a szüleim motort venni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy Simson S51 B motort de a szüleim nem engedik. Azt mondják veszélyes meg azt hogy nekem ez nem való csak a tanulás. Akármivel próbálkozok azt mondják felejtsem el. 14/f

2014. jún. 5. 20:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nem vagyok begyepesedett szülő, én is motoroztam.

De hiába uszítjátok ezt a gyereket.

Nem értitek igaz, hogy nem magával a motorozással van baj, hanem azzal, hogy egy 14 év egyszerűen nem tud uralkodni magán úgy, mint akár egy 16-17 éves.

Megy a zsákutcában. Aztán kilopakodik a földútra. Majd a haverhoz. Aztán a felsőbbrendű útra...

És ne mondjátok, hogy nem így van. Én is voltam gyerek.

Vezettem motort 15 évesen. Épphogy túléltem.

De hát sok sikert. Majd megnézünk a híradóban...

2014. nov. 8. 08:48
 32/33 anonim ***** válasza:

"Szántón amúgy nyomathatod jogsi nélkül is, az nem közút!" Nem, drágám. Az szolgalmi út.

Ahol nem büntetnek az kizárólag az udvar :)

2014. nov. 8. 08:49
 33/33 anonim ***** válasza:
14 évesen én is simsonoztam, nem megy ki vele a főútra, nem hülye! Kedves utolsó, nem vagyok a drágád! Kresz a közúti közlekedés szabályai, a szántó, mező(nem a földút!) nem közút! Nézz utána nyugodtan! Ja és még egy apróság, a simson nem is motor! :D
2014. nov. 8. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!