Mit gondoltok arról, ha egy szülő fenyítésképp tarkón vágja a gyereket?
Azt,hogy bunkó,és elég rossz módját választotta a fegyelmezésnek.Egyébként feljelenteni nem érdemes,ha nincs kézzel fogható bizonyíték a kezedben,amúgy sem foglalkoznak az esettel,míg vér nem folyik sajnos.
Különben biztosan nyomot hagy mindez a gyerekben,nyilván lelkileg megsínyli majd.Viszont te,vagy más kívülálló ez ellen sok mindent nem tehet.
Sajnos nem lehet nagyon mit tenni!
De én szívesen tarkón vágnám az ilyen "apát"!!!
Szerintem előbb utóbb az anya is sorrakerül!!!
Pofon, 4. Nem tarkonvagas...Raadasul tobbszor, a sarokba allitva...
En enm vagyok a veres hive, de tudom, hgoy van, akinek egy ket pofon belefer. De ez sok.
Egy-egy alkalommal ez elfogadható szerintem is, nem kell rögtön mindenlrt perelni.
Az is igaz hogy mivel bizonyítani nem tudod(legfeljebb tanúval), nem fog történni semmi.
Ám ha rendszeres a dolog, mindenképpen kell tenni egy bejelentést, mert későbbikben lehet súlya.
Hú de vertek. Dejó,hogy jobban ismersz. :D
Igen lelki sérült lettem, nincsenek barátaim és szomorúan sírok a sarokban minden este. Ha most megbocsájtasz megyek és felakasztom magam.
Hova keveredtem? Az itt kommentelők jórésze a gyermekbántalmazást támogatja?
Tudjátok, hogy ez bűnpártolás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!