Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen büntetést találjak ki?

Milyen büntetést találjak ki?

Figyelt kérdés

Itt volt nálunk a legjobb barátnőm, és fölmentünk a padlásra. Egy papírra firkáltunk, majd lementem, hogy megmutassam neki a régebbi rajzaimat. Mire visszaértem össze volt firkálva a szekrény. Dühös voltam rá, de másnap anyukám engem hibáztatott, hogy miért nem figyeltem jobban a barátnőmre és stb. Kitalált nekem egy jó kis gépbüntetést, majd addig hisztiztem, amíg azt nem mondta, hogy jó, a gépeltiltást kiválthatom mással is. Nekem kell kitalálni, de olyan legyen, ami tényleg hasznos.

Nem jut szemebe egyetlen egy jó bűntetés sem! Mit tegyek? Minek örül egy szülő? Mellesleg szerintem erről nem én tehettem, de mind1. Most inkább az a kérdés, hogy mi legyen a büntetésem!

Előre is köszi!

2014. máj. 19. 16:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

ez hülyeség....

ami tud sz.gépezni,írni,olvasni... az legalább 6 éves, annak meg KELLENE LENNIE ANNYI ESZÉNEK H NEM FIRKÁLJUK össze a SZEKRÉNYT!!! főleg nem vendégségbe....

2014. máj. 19. 16:57
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Anya pedagógiai nulla!!!
2014. máj. 19. 17:04
 13/17 A kérdező kommentje:

14 éves vagyok mellesleg, és remélem, hogy nem úgy írok, mint egy 6 éves! XD

A barátnőm agyi kapacitása valószínűleg a nullával vetekszik, és őszintén én sem értem, hogy hogyan is jutott ilyen az eszébe! Én pl. soha nem csinálnék ilyet nála! De mind1 mostmár!

Köszi a válaszokat, volt egy-két jónak bizonyuló!

2014. máj. 19. 17:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Melyiket választottad?:D
2014. máj. 19. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem tartom hasznosnak, hogy a házimunka legyen a büntetés. Az nagyon jó büntetés volt, hogy ne használhasd a számítógépet, de akkor legyen az, hogy két hétig nem nézhetsz tévét.
2014. máj. 19. 20:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért az téged is minősít valahol, hogy agyhalottakkal barátkozol.

14 évesen frankón tudsz mosogatni, felmosni, port törölni, hajrá :)

2014. máj. 20. 11:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi az istenért kéne valakit megbüntetni azért, amit más művelt?! Teljesen magától értetődő, hogy az ember ilyenre álmában sem gondol, hogy amíg ő kimegy pár percre, addig a barátnője valami totál ésszerűtlen ökörséget művel!

Anyukád dühös lett, és első mérgében a te büntetésed volt a reakciója. Ez nagyon szomorú! A büntetésnek nyilvánvalóan az elkövetőre kellene irányulnia, nem az elkövető barátjára, másrészt pedig azt a célt kellene szolgálnia, hogy az eset többet ne forduljon elő, nem pedig a büntető személy tehetetlen dühének a csillapítására. Ilyen eset pedig nem fog több többet előfordulni nagytakarítás nélkül sem.

2014. dec. 6. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!