Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen büntetést találjak ki, azért mert elhagyott a barátnőm?
30 éves vagyok, engem még soha nem hagytak el, sőt még általában vissza se utasítottak. Most csak úgy el mert hagyni a barátnőm egy másik pasiért. Ez nekem hatalmas megalázás, ezért valamilyen büntetést szeretnék kitalálni neki.
Tudtok ajánlani? Ti mit tennétek a helyembe?
leszarnám és felszednék egy jobb csajt ha
állításod szerint olyan "macsó" lennék hogy egy nő sem utasított volna vissza eddig
Úgy gondolom ez így igazságos!!
Ha ő fájdalmat okozott, akkor én is szeretnék valamivel neki. Ti csak tűrnétek????
Hááát, előbb utóbb mindenki átesik ezen. Én inkább azon gondolkodnék el, hogy mit rontottam el. Lehet nem véletlenül lépett le... Minden kapcsolat után el kell gondolkodni, hogy mit hibáztál, és tanulni belőle, majd a helyére rakni.
Bosszút forralni szánalmas, főleg hogy már nem vagy tini....
Kedves kérdező!
Szerintem nem azáltal lettél megalázva, hogy elhagyott téged valaki. A kérdésed, a hozzáállásod éretlen és nevetséges, te vagy az egyetlen, aki megaláztad saját magad. A felfogásod alapján azt mondanám, nem vagy több 15 évesnél. Ezen szerintem gondolkozz el, mert borzasztó ciki, hogy 30 évesen ezen a szinten vagy.
ne vergődj, mert ez nagyon gyerekes. Ezen mki túliesik előbb-utóbb.
Hagyd és keress vki mást, aki neked való. Ő ezek szerint mégsem volt az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!