Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen büntetést találjak ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen büntetést találjak ki, azért mert elhagyott a barátnőm?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, engem még soha nem hagytak el, sőt még általában vissza se utasítottak. Most csak úgy el mert hagyni a barátnőm egy másik pasiért. Ez nekem hatalmas megalázás, ezért valamilyen büntetést szeretnék kitalálni neki.

Tudtok ajánlani? Ti mit tennétek a helyembe?

2014. febr. 2. 10:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Szánalmas vagy öreg
2014. febr. 2. 10:52
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

leszarnám és felszednék egy jobb csajt ha

állításod szerint olyan "macsó" lennék hogy egy nő sem utasított volna vissza eddig

2014. febr. 2. 10:53
 3/19 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom ez így igazságos!!

Ha ő fájdalmat okozott, akkor én is szeretnék valamivel neki. Ti csak tűrnétek????

2014. febr. 2. 10:53
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

Hááát, előbb utóbb mindenki átesik ezen. Én inkább azon gondolkodnék el, hogy mit rontottam el. Lehet nem véletlenül lépett le... Minden kapcsolat után el kell gondolkodni, hogy mit hibáztál, és tanulni belőle, majd a helyére rakni.

Bosszút forralni szánalmas, főleg hogy már nem vagy tini....

2014. febr. 2. 10:55
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező!

Szerintem nem azáltal lettél megalázva, hogy elhagyott téged valaki. A kérdésed, a hozzáállásod éretlen és nevetséges, te vagy az egyetlen, aki megaláztad saját magad. A felfogásod alapján azt mondanám, nem vagy több 15 évesnél. Ezen szerintem gondolkozz el, mert borzasztó ciki, hogy 30 évesen ezen a szinten vagy.

2014. febr. 2. 10:57
 6/19 anonim ***** válasza:
5 év fegyház
2014. febr. 2. 10:58
 7/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem már nem kell bűntetés.Eléggé meg vagy bűntetve.Inkább elgondolkoznék,hogy milyen tulajdonságom miatt hagyott el.esetleg önteltség,nemtörődömség miatt és a következő kapcsolatomban jobban figyelnék.
2014. febr. 2. 10:58
 8/19 A kérdező kommentje:
DE nézzétek meg az arab kultúrát mi megy ott, ha kikosaraznak egy férfit a nők, savazás, kövezés stb.
2014. febr. 2. 11:05
 9/19 Költőnő? ***** válasza:
100%

ne vergődj, mert ez nagyon gyerekes. Ezen mki túliesik előbb-utóbb.

Hagyd és keress vki mást, aki neked való. Ő ezek szerint mégsem volt az

2014. febr. 2. 11:07
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
És te arab vagy? :D Ennyi erővel, a többi nőtől, akit te hagytál ott, jogos lett volna, ha szakítás után rádküld valami kétajtós szekrényt vagy keresztebetesz ahol tud? Könyörgöm, nőlj már fel, ez nem a kisegítő...
2014. febr. 2. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!