Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen büntetést találjak ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen büntetést találjak ki, azért mert elhagyott a barátnőm?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, engem még soha nem hagytak el, sőt még általában vissza se utasítottak. Most csak úgy el mert hagyni a barátnőm egy másik pasiért. Ez nekem hatalmas megalázás, ezért valamilyen büntetést szeretnék kitalálni neki.

Tudtok ajánlani? Ti mit tennétek a helyembe?

2014. febr. 2. 10:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Nekem megalázóbb lenne, ha szánalomból/kényszerből maradnának velem. Nem kell olyan pár, akinek egy fokkal is kevésbé kellek, mint ő nekem.
2014. febr. 2. 11:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Az arab kultúrát pedig talán egyedül az arabok, és talán a muszlimok nem ítélik el emberileg

grat. a példa miatt

Nőj fel!

Ez a vergődés férfiatlan és szánalmas..

Akármilyen büntetésről az exed is ezt gondolná...

2014. febr. 2. 11:12
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Ne foglalkozz vele! Én is sokat agyaltam ezen, hogy miként szívassam meg az exem. De nincs jogod ahhoz, hogy mások boldogságát elrontsd!

Én nagyon jól tudom, hogy min mész keresztül, mert engem is megcsaltak, holott szerintem én nagyon korrekt voltam és nem ezt érdemeltem.

Amúgy is lesz nekik még gondjuk, nem hiszem, hogy sokat változni fog az exed. Mutasd azt nekik, hogy boldog vagy! Keress egy másik lányt, nem lesz nehéz jobbat találni egy cheaternél!

2014. febr. 2. 11:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

!dagam lef dsök

Na parancsolj, ezt arabul írtam.

2014. febr. 2. 11:23
 15/19 Szergej55 ***** válasza:
Kamu kérdéseket írogatnék ide. Ja, de te is ezt teszed! Akkor ennyi.
2014. febr. 2. 11:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem elég gáz vagy. Én inkább azt nem tudom hogy képes leállni veled akárki is. Szerintem jól tette a csaj hogy otthagyott.... Valószínűleg most visszakapod azt amit esetleg te tettél másokkal, mert a hozzászólásaid alapján simán el tudom képzelni , hogy jó pár csajt ugyan ilyen csúnyán otthagytál már.
2014. febr. 2. 12:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Legalább tudjuk miért hagyott el a lány.
2014. febr. 2. 12:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Felesleges.
2014. febr. 2. 13:18
 19/19 HotChoc ***** válasza:
100%
Apró különbség: ez nem az arab kultúra. És tudod, mindig van egy legelső alkalom...
2014. febr. 2. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!