Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátnőm azt írja szeret még de mégis mással jár közben, mit tegyek?
itt már csak a pincsiskedést várja tőled,hogy még tovább tudja felértékelni magát általad.
a kérdések amiket feltett meg sima csicska vagy-e tesztek,amiket egészen jól kezeltél.
nem írtál neki az elég tuti-az üzenete,nem nyalizok neked,nem uralkodsz felettem.
azt hittem küzdeni fogsz értem-erre írhattad volna-küzdeni értékes dolgokért szokás tudtommal.te értékesnek tartod magad?és ezzel bele lehet húzni egy magyarázkodásba,aminek a végén odaszúrhatod,hogy-nem is tudtam,hogy ilyen fejlett világképed van és szmájli,vagyis jelzed,hogy egy percig sem gondoltad komolyan,hogy magyarázatot vársz.
rosszul érzi magát a másik gyerekkel-pedig olyan szimpatikus gyerek nem értem mi a bajod vele?
ezt azért írta neked,hogy te érezd rosszul magad,hogy tudatja veled a másik krapekkal van.azzal hogy erre fordítottan reagálsz nem hagyod neki,hogy elérje a célját.
te leszel a gyermekei apja-oké,de arra számíts,hogy apasági tesztet végeztetek:)
szintén megmutatod,hogy nincs rajtad fogás és egy percig sem veszed komolyan.
ha így állsz hozzá,pár héten belül az ajtódat fogja verni,és bevallja,hogy csak a te féltékenyítésedre használta a balek gyereket.
vagy abbahagyja a szopatásodat és eltűnik a pitsába ahova való az ilyen gerinctelen szemét ku-rva.
Az nem jó ha leszidod, az jó, ha hagyod főni a levében, és nem keresed, de valahogy kulturáltan mond meg neki, hogy elég gerinctelen dolog az, amit ő csinál.
A kiscsaj nem nagyon van felvilágosítva, mik az alapvető etikai formák ilyen esetben...így még a szülő szerepét is Neked kell eljátszanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!