Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő köztetek, akit elhagyott a szerelme, de aztán mégis összejöttek?
Figyelt kérdés
Nem várok semmi kritikát, vagy hogy ez marhaság, csak azt hogy van e köztetek ilyen2009. nov. 20. 18:21
1/4 anonim válasza:
engem elhagyott az egyik nagy szerelmem,most újra próbálkozott de rossz ajtón kopogtat.Ez már elmúlt,nincs esélye
2/4 anonim válasza:
ha egyszer elhagy nincs bocsánat...csak szórakozni akar és otthagy megint ha talál új prédát...te meg csak addig kellesz amíg unatkozik és főzöl,mosol rá
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha még mindig szereted? És mi van ha komolyan megbánta?
2009. nov. 21. 07:18
4/4 anonim válasza:
állandóan...Az expasimmal annyiszor szakítottunk már,hogy össze se tudom számolni.Őrülten szeretjük egymást,nem is tudnám elképzelni nélküle az életemet és tudom,hogy ő is odavan értem,én vagyok neki az igazi,de van az úgy hogy egyszerűen nem működik,akármennyire is hatalmas a szerelem.Nekünk nem működött...voltak "harc" nélküli periódusok a kapcsolatunkban,de alapvetően nagyon sok volt az olyan probléma ami megoldásra várt (volna) és ebbe belefáradtunk.Jobban mondva most a kedvesem.Akármennyire is bánt,hogy így "feladta",én bármikor visszafogadnám,mert nélküle nem teljes az életem,nem kell más,nem is bírnék mást elviselni rajta kívül.Értem a helyzetedet,de arra azért figyelmeztetnélek: minden egyes ilyen alkalommal összetörik a szíved és aztán a hegek ottmaradnak nagyon sokáig...És ha ezt nem tudod elviselni,a kapcsolatot mérgezed vele majd.És akkor már mindjárt nem lesz olyan jó az újrakezdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!