Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen büntetést találjak ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen büntetést találjak ki a tegnap részegen hazatámolygó barátomnak?

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok, a barátom 31 éves. Értelmiségiek mindketten. A barátom sajnos minden hét min. egyszer betonrészegre issza magát, ráadásul egyedül egy kocsmában. Erről szeretném leszoktatni. Tegnap este nálam akart aludni (nem élünk még együtt), de amikor 10-kor megjött, olyan részeg volt, hogy beszélni sem tudott. Kapott akkor tőlem két nagy büdös pofont. Ma meg fogadkozik, hogy nagyon szeret. Én azonban meg akarom büntetni keményen, hogy többé ne igyon.
2013. jan. 12. 14:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
többé ne igyon??? hát akkor kiszárad és meghal
2013. jan. 12. 14:12
 2/21 anonim ***** válasza:
73%

Egyedül egy kocsmában, vagy egyedül, egy kocsmában?

Mert magában csak az ökör iszik.

2013. jan. 12. 14:15
 3/21 anonim ***** válasza:
38%
Miért ekkora bűn valaki jól berúg?
2013. jan. 12. 14:15
 4/21 anonim ***** válasza:
87%

hallod hagyd ott...nem javulnak meg, és az évek során a heti egy alkalomból heti 3-4-5 lesz, sajnos tapasztalat. Elhiszem, hogy szeret téged, de az igazság az, hogy az italt jobban szereti, mivel annak ellenére, hogy nagyon jól tudja nem bírod a részegségét, mégis bemegy a kocsmába.

Nem 16 éves már, hogy buliból berúgjon, sajnos ez alkoholizmus, és te nem tudod úgy megbüntetni, hogy elmenjen a kedve a pityókázástól. Szakembert javaslok, mert egy ejnyebejnye dirrdurr itt nem elég..

2013. jan. 12. 14:17
 5/21 anonim ***** válasza:
64%
Ember 31 éves mi az hogy megbüntetni ? akkor iszik amikor neki jól esik és ha ez neked nem tetszik mond meg neki és ha nem változtat hagyd ott ennyi... Szerintem még fiatal had csinálja már azt amit akar szerintem ezzel csak azt éred el hogy ott hagy és akkor majd nézel hogy hát mégsem ölt embert csak hétvégente elengedte magát...Értelmiség nesze neked..
2013. jan. 12. 14:19
 6/21 anonim ***** válasza:
51%
Nézd, ha valaki egyedül iszik egy kocsmában, ott már nagyon komoly baj van, az már alkoholizmus. Kétlem hogy te meg tudnál úgy büntetni egy 31 éves embert hogy annak különösebb hatása legyen. Megfenyegetheted hogy ha még1x hazajön részegen, többet téged nem lát. De ha esetleg elhagyod, akkor könnyen lehet hogy a minimum heti hegyből napi 1 lesz, mert még miattad se kell tartani magát. Én külső segítséget javasolnék, minél előbb annál jobb. Ha nem tudod megoldani a problémát, akkor viszont lécelj le, 23 évesen még nem késő mást találni, viszont elhiheted egy alkohol függő emberre egy életet alapozni nagyon nagy hiba lenne.
2013. jan. 12. 14:19
 7/21 A kérdező kommentje:
De szeretem. Nem rúgom ki. Sajnos a verés nem használ neki.
2013. jan. 12. 14:20
 8/21 anonim ***** válasza:
Akkor forduljatok egy pszichiáterhez. Az tud segíteni.
2013. jan. 12. 14:24
 9/21 anonim ***** válasza:
Este alaposan dádázd meg a répáját, de csak úgy hogy egy pici sajogjon neki. Aztán utána tudja is majd használni.
2013. jan. 12. 14:24
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

Megütötted!?

Ha ellenkezőleg történt volna, már a NA-NE itt lenne és zászlókat lobogtatna lány jogai miatt!

És milyen férfi az akit meg lehet ütni? Hogy lehet ilyennel együtt élni? Én szeretném, ha a férjemre majd felnézhetnék, mert értelmes, okos, kedves, előzékeny és mindenben segít nekem és a családom felnevelésében.

Egy ilyen embertől mit vársz? Mire számítasz? Milyen élete lesz a családodnak mellette?

Vagy valóban azt hiszed, hogy meg fog változni?

Szerintem magadat bünteted, ha vele maradsz.

Persze, ha Te egy domina vagy, akkor tekintsed tárgytalannak a válaszom, mert ahhoz nem értek de nem is akarok.

2013. jan. 12. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!