Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen büntetést találjak ki a tegnap részegen hazatámolygó barátomnak?
Egyedül egy kocsmában, vagy egyedül, egy kocsmában?
Mert magában csak az ökör iszik.
hallod hagyd ott...nem javulnak meg, és az évek során a heti egy alkalomból heti 3-4-5 lesz, sajnos tapasztalat. Elhiszem, hogy szeret téged, de az igazság az, hogy az italt jobban szereti, mivel annak ellenére, hogy nagyon jól tudja nem bírod a részegségét, mégis bemegy a kocsmába.
Nem 16 éves már, hogy buliból berúgjon, sajnos ez alkoholizmus, és te nem tudod úgy megbüntetni, hogy elmenjen a kedve a pityókázástól. Szakembert javaslok, mert egy ejnyebejnye dirrdurr itt nem elég..
Megütötted!?
Ha ellenkezőleg történt volna, már a NA-NE itt lenne és zászlókat lobogtatna lány jogai miatt!
És milyen férfi az akit meg lehet ütni? Hogy lehet ilyennel együtt élni? Én szeretném, ha a férjemre majd felnézhetnék, mert értelmes, okos, kedves, előzékeny és mindenben segít nekem és a családom felnevelésében.
Egy ilyen embertől mit vársz? Mire számítasz? Milyen élete lesz a családodnak mellette?
Vagy valóban azt hiszed, hogy meg fog változni?
Szerintem magadat bünteted, ha vele maradsz.
Persze, ha Te egy domina vagy, akkor tekintsed tárgytalannak a válaszom, mert ahhoz nem értek de nem is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!