Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen büntetést találjak ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen büntetést találjak ki a tegnap részegen hazatámolygó barátomnak?

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok, a barátom 31 éves. Értelmiségiek mindketten. A barátom sajnos minden hét min. egyszer betonrészegre issza magát, ráadásul egyedül egy kocsmában. Erről szeretném leszoktatni. Tegnap este nálam akart aludni (nem élünk még együtt), de amikor 10-kor megjött, olyan részeg volt, hogy beszélni sem tudott. Kapott akkor tőlem két nagy büdös pofont. Ma meg fogadkozik, hogy nagyon szeret. Én azonban meg akarom büntetni keményen, hogy többé ne igyon.
2013. jan. 12. 14:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Értelmiségiek? A részegeskedés meg a pofozkodás Maónika só színvonal:) Neked is sok eszed lehet, ha azt hiszed, hogy 2 büdös nagy sallerrel eléred, hogy a barátod ne igyon többet:)
2013. jan. 13. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!