Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen büntetést találjak ki a tegnap részegen hazatámolygó barátomnak?
A verés nem használ? Ki vagy te, az anyja?
Szerintem ebből a kapcsolatból semmi jó nem fog kisülni, hagyd, amíg lehet.
Mellesleg az én férjem nem hagyná soha, hogy megüssem.
Szerintem megbüntetni nem nagyon tudod főleg ha "nincs mit veszteni" alapon iszik.
De az okára figyelni kell, ha valami komoly gondja van azért "fojtja italba a bántatát" akkor még nincs minden veszve, segitséggel kigyógyulhat de ha nincs különösebb oka rá akkor sajnos valószinü alapból gyenge jellem úgy én is azt javaslom inkább menekülj mert az olyan később is bármikor elcsábul.
Szereted vagy sem, addig hagyd el a süllyedő hajót amíg van rá lehetőséged. Sokkal rosszabb lesz, x év múlva, ha esetleg összeházasodtok, és heti 1 helyett heti 4x jön haza részegen. Sajnos TE ebben a helyzetben tehetetlen vagy, komoly függősége van, amitől soha nem fog megszabadulni teljesen.
Volt egy szomszédom, ő nagyon kemény alkoholista. Általában évekig nem ivott,aztán egyszer-egyszer egy csepp alkoholhoz jutott, akkor 1 hétig folyamatosan részeg volt. Emlékszem hogy kórházban kötött ki mert a végén már a tiszta szeszt is megitta. Persze ez egy nagyon erős példa, de egy ilyen erős függőségtől nem lehet megszabadulni, maximum időlegesen, és ahhoz is mindenképp külső segítségre van szükség. Hidd el, ez javulni nem fog, csak egyre rosszabb lesz, és ha nem döbbensz rá időben, bele fogsz rokkanni lelkileg, és testileg.
Ha alkoholista akkor nem fogja abbahagyni az ivast akárhogy is bünteted.
Nagyon ritka az ha valaki alkoholista és megváltozik. Általában mégjobban lecsúsznak.
Lehet próbálkozni de nem sok jóval bíztatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!