Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőtartás bíróságilag?...

Szülőtartás bíróságilag? Többi lent!

Figyelt kérdés
Először is azzal kezdeném,hogy 28 éves vagyok!18 éves korom óta nem élek anyummal és tesómmal!Tehát 10 éve!A 10 év alatt tesóm és anyum együtt éltek!Sok hitelt vettek föl nem tudom mikre és nem tudták fizetni ami miatt most letiltásuk van!Tesómnak a fele fizetését,anyumnak a rokkant nyugdíjából ami 56000 ft abból 31000 ft-ot!Amikor tudtam segítettem pénzzel sőt volt,hogy felvettem 9000000 ft hitelt,mert szükségem volt rá és abból 300000-ret adtam neki!Most gyesből és családiból élek ami 38000 ft!Azt gondolom ők vették fel a hitelt számolniuk kellett volna ezzel!Nekem is vannak hiteleim,de én nem sápitozok pedig már lassan én sem tudom fizetni!Itt a gyerekem!Fenyegetőzik anyum testvére,hogy bírósághoz fordul,hogy szülőtartást fizesse!Milyen ember az ilyen?Kisemmizi a gyerekét?Szerintetek?
2014. máj. 17. 13:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

Mi értelme van a hitelnek?

Hát ne haragudj (ha így van )ha valaki munka nélkül az ne várja azt hogy a hitelekből meg fog tudni élni!

2014. máj. 17. 13:28
 12/25 A kérdező kommentje:
Ezeket azért írom le,hogy érzékeljétek a többi fontos dolgokat!Én értem,hogy a "hitelt nem fizette" dolog nem ide tartozik,de azért mégis!Azért él 25000-ből és nem 56000-ből,mert letiltották!
2014. máj. 17. 13:30
 13/25 A kérdező kommentje:
Egyébként még 3-4 hónapig leszek gyesen,utána visszamegyek dolgozni!Úgy terveztem mielőtt ezt kitalálták,hogy havi 20000-et adok majd!4 műszakba dolgozok majd!Őket nem érdekli semmi csak fizessek!
2014. máj. 17. 13:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen zűrös a dolog, akkor ha pénzt fogsz adni, akkor jobb, ha felkészülsz valamire: minden pénzadás alkalomkor írj két papírt, hogy mikor, mennyit adtál, írasd alá anyukáddal, meg a tesóddal sem ártana, mint tanú, hogy bizonyítsd, te mennyi pénzt adtál anyukádnak. Egy példány papír marad nálad, a másik példányt megkapja anyukád. Ekkor már senki nem tagadhatja le, hogy te mennyi pénzzel segítetted anyukádat! Ez így tiszta ügy!
2014. máj. 17. 14:10
 15/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!Megkérnlek, hogy ne írj minden mondatod után felkiáltójelet, mert nagyon zavaró, olyan mintha kiabálnál.

Én a helyedben egy ilyen fenyegetés után egy fillért sem adnék a családodnak. Ha ők képesek ezzel fenyegetni, akkor az a 20 ezer forintot inkább a gyerekedre költsd ehelyett a hálátlan banda helyett.

2014. máj. 17. 14:30
 16/25 A kérdező kommentje:
Igazad van!Milyen hülye voltam!De gondolta volna,hogy a saját családja ezt teszi!Eddig is ezt kellett volna tennem!Köszönöm a tippet!
2014. máj. 17. 14:32
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Te tiszta hülye vagy! sz*rd le őket mert csak bajt kevernek mindig
2014. máj. 17. 14:35
 18/25 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek csak nagyon nehéz ez és leírni nem tudom mit érzek.Dühös vagyok!Képernyő billentyűzetről írok,mert a sima bedöglött.
2014. máj. 17. 14:35
 19/25 A kérdező kommentje:
A férjem erőltette eddig is a kapcsolatot,mert hát mégis az anyukám!Most azt mondta be kell fejezni minden kapcsolatot!Sok a vita emiatt is!
2014. máj. 17. 14:38
 20/25 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj szépen meg és ne kiabálj (teli vagy felkiáltójellel, mindne mondnat után).

Nem vagy köteles a szüleidet eltartani, akkor sem, ha a jelenlegi elmebajos parlament "törvényei" ezt előírják. Teljességgel anakronisztikus és nonszensz, hogy egy fiatal gyerekre testálják törványileg a szüleit.

Ha beperelnek, keress egy jó ügyvédet, és egy jó pszichiátert (mert alaposan az aáldozatuk vagy, az biztos), és ha Magyarországon elveszed a pert, meg se álljatok Strassbourgig vagy Brüsszelig.

Ilyen egyszerű.

2014. máj. 23. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!