Szülőtartás bíróságilag? Többi lent!
Mi értelme van a hitelnek?
Hát ne haragudj (ha így van )ha valaki munka nélkül az ne várja azt hogy a hitelekből meg fog tudni élni!
2014. máj. 17. 13:28
12/25 A kérdező kommentje:
Ezeket azért írom le,hogy érzékeljétek a többi fontos dolgokat!Én értem,hogy a "hitelt nem fizette" dolog nem ide tartozik,de azért mégis!Azért él 25000-ből és nem 56000-ből,mert letiltották!
13/25 A kérdező kommentje:
Egyébként még 3-4 hónapig leszek gyesen,utána visszamegyek dolgozni!Úgy terveztem mielőtt ezt kitalálták,hogy havi 20000-et adok majd!4 műszakba dolgozok majd!Őket nem érdekli semmi csak fizessek!
Ha ilyen zűrös a dolog, akkor ha pénzt fogsz adni, akkor jobb, ha felkészülsz valamire: minden pénzadás alkalomkor írj két papírt, hogy mikor, mennyit adtál, írasd alá anyukáddal, meg a tesóddal sem ártana, mint tanú, hogy bizonyítsd, te mennyi pénzt adtál anyukádnak. Egy példány papír marad nálad, a másik példányt megkapja anyukád. Ekkor már senki nem tagadhatja le, hogy te mennyi pénzzel segítetted anyukádat! Ez így tiszta ügy!
2014. máj. 17. 14:10
Kedves kérdező!Megkérnlek, hogy ne írj minden mondatod után felkiáltójelet, mert nagyon zavaró, olyan mintha kiabálnál.
Én a helyedben egy ilyen fenyegetés után egy fillért sem adnék a családodnak. Ha ők képesek ezzel fenyegetni, akkor az a 20 ezer forintot inkább a gyerekedre költsd ehelyett a hálátlan banda helyett.
2014. máj. 17. 14:30
16/25 A kérdező kommentje:
Igazad van!Milyen hülye voltam!De gondolta volna,hogy a saját családja ezt teszi!Eddig is ezt kellett volna tennem!Köszönöm a tippet!
Te tiszta hülye vagy! sz*rd le őket mert csak bajt kevernek mindig
2014. máj. 17. 14:35
18/25 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek csak nagyon nehéz ez és leírni nem tudom mit érzek.Dühös vagyok!Képernyő billentyűzetről írok,mert a sima bedöglött.
19/25 A kérdező kommentje:
A férjem erőltette eddig is a kapcsolatot,mert hát mégis az anyukám!Most azt mondta be kell fejezni minden kapcsolatot!Sok a vita emiatt is!
Először is nyugodj szépen meg és ne kiabálj (teli vagy felkiáltójellel, mindne mondnat után).
Nem vagy köteles a szüleidet eltartani, akkor sem, ha a jelenlegi elmebajos parlament "törvényei" ezt előírják. Teljességgel anakronisztikus és nonszensz, hogy egy fiatal gyerekre testálják törványileg a szüleit.
Ha beperelnek, keress egy jó ügyvédet, és egy jó pszichiátert (mert alaposan az aáldozatuk vagy, az biztos), és ha Magyarországon elveszed a pert, meg se álljatok Strassbourgig vagy Brüsszelig.
Ilyen egyszerű.
2014. máj. 23. 09:36
Kapcsolódó kérdések: