Miért ilyen az anyám?

Figyelt kérdés

17 éves voltam, amikor terhes lettem, anyu kidobott otthonról, mert nem vetettem el.

Most 23 vagyok, eddig albérletben voltunk, most tudtunk venni egy házat. Sok a munka vele mert se fürdőszoba se semmi nincs bent. Régi parasztház. Anyu meg fojon csesztet hogy ne költözzünk oda mert a gyerekkeket nem lehet oda vinnimert ránkburul meg csuny a ház meg ilyesmik. Nemhogy örülne neki hogy vettünk házat. Nekik gyönyörű házuk van, mert az anyósa eladta a lakását és az volt nekik az önerő, így sokat kaptak a banktól és tudtak épitkezni. Nekünk soha senki nem segített, önerőnk sem volt. Azt mondja inkább másik albérletbe menjünk. De tényleg azt akarja hogy örökre albérletben lakjunk? Nem értem miért kell bántani nemhogy mellénkállna :(

2014. máj. 17. 12:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért de telorol vagyok
2014. máj. 17. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem bocsátja meg neked az anyukád, hogy olyan korán lebabáztál, nagyobb karriert várt volna tőled: tanulás felsőoktatási intézményben, szakképzettség, szakma megszerzése, munka, pénzkereset. Te mindezt a karrierlehetőséget keresztülhúztad. De ez a te életed, ezt választottad. Lehet, hogy meggondolatlanul, de ami elmúlt, az elmúlt. Most a jelenre kell figyelni, hogy az életed a pároddal, a gyermekeddel jó irányt vegyen és boldogok legyetek. :)
2014. máj. 17. 13:15
 3/4 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy a helyesírást miért kell a telefonra fogni. Nem hiszem hogy a fojton szót miért kell a telefonra fogni például.
2014. máj. 17. 16:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Látom te már csak kötekedni tudsz. Amugy hibákat irtam...nem helyesirást.
2014. máj. 17. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!