Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gyűlölt meg az anyám?

Miért gyűlölt meg az anyám?

Figyelt kérdés
Tegnap rámírt facebookon (2 emeletet kellett volna sétálnia :D) és lehordott minden sz@rházi reteknek mert egy barátomnak elmondtam amit neki nem merek mert félek tőle. Oké, beismerem én is hibás vagyok de azt nem értem, hogy miért hibáztat 2 olyan embert akik ezekről nem is tudnak. Miért nem mondja magában még most se azt, hogy "A francba! A lányom komolyan ezt gondolja rólam?? Mit rontottam el?"? Mert nekem a kis üzenetéből az jött le,hogy nem az zavarja amiket írtam hanem az, hogy kinek. És nagyon rosszul esik, hogy csak azt hallom tőle, hogy ehhez meg ahhoz nincs jogom. Egyáltalán nem érdekli, hogy MIÉRT írtam amit írtam. Ő lerendezné annyival, hogy elveszi a telefonom és a tabletem meg szól apukámnak meg a keresztanyámnak. Sőt a jelenlegi élettársát védi velem szemben. És ez nem újdonság, mindig mindent úgy akart elintézni, hogy bekeményített közben meg egy pici szeretetett se kaptam tőle. Mostanában ingyen rabszolgának jó vagyok, egyébre nem
2014. máj. 13. 06:28
 1/5 anonim ***** válasza:
4%

Te jó ég.Hát anyukádnak megmondhatod,hogy barátokra mindenkinek szüksége van és,hogy vannak dolgok amiket csak nekik mondhatod el.Akár mennyi idős is vagy ez mindenkinek joga és EZ a természetes.

Nem tudom,hogy pontosan miről van szó.Nekem is gondok voltak az anyámmal,nehezen,de sikerült megoldanom a kapcsolatunkat.Ha gondolod privátban leírhatod,hogy mit is beszéltél a barátodnak ami miatt az anyukád kiakadt.

Gondolom nem lehet neki a szemébe mondani,hogy:-Figyelj anyu,veled nincs rendben valami,mivel minden anyuka azt szűrné le,hogy ő tesz vagy tett valami rosszat,hogy a lánya rosszúl érzi magát miatta.

Biztos nagyon gőgös.

Egyenlőre csak azt teheted,hogy készségesen segítesz neki és dudorázgatsz,énekelgetsz és fütyürészel közben.

Jó,tudom,hogy rabszolgának lenni szar és,hogy negatívan gondolkozol,de most cakazért is pozitívan reagálj és gondolkozz!

Figyeld meg ezek után a reakcióit.

-nálam az anyám boldogabb lett.

-másnál pedig az anya csak irigykedett és jobban bekeményített.

De legalább tényleg bebizonyúl,hogy milyen valójában.

2014. máj. 13. 06:49
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Nem értem a dolgokat. Te a barátodnak elmondtad, de az anyud hogyan tudta meg? Megnézte a beszélgetéseteket? A barátod elárulta?
2014. máj. 13. 07:21
 3/5 anonim válasza:
75%
Szép kis barát lehetett, hogy felnyomott, mondhatom...
2014. máj. 13. 07:32
 4/5 Imola Ágnes ***** válasza:
68%
Na várjunk. Pontosan miről volt szó, mert az sem mindegy.
2014. máj. 13. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Te sem tudod, hogyan kell a FB-ot használni? Meg kéne tanulni! Anyukádat és a képeit, meg a mocskolódásait is le lehet tiltatni és törölni.
2014. máj. 13. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!