Miért gyűlölt meg az anyám?
Te jó ég.Hát anyukádnak megmondhatod,hogy barátokra mindenkinek szüksége van és,hogy vannak dolgok amiket csak nekik mondhatod el.Akár mennyi idős is vagy ez mindenkinek joga és EZ a természetes.
Nem tudom,hogy pontosan miről van szó.Nekem is gondok voltak az anyámmal,nehezen,de sikerült megoldanom a kapcsolatunkat.Ha gondolod privátban leírhatod,hogy mit is beszéltél a barátodnak ami miatt az anyukád kiakadt.
Gondolom nem lehet neki a szemébe mondani,hogy:-Figyelj anyu,veled nincs rendben valami,mivel minden anyuka azt szűrné le,hogy ő tesz vagy tett valami rosszat,hogy a lánya rosszúl érzi magát miatta.
Biztos nagyon gőgös.
Egyenlőre csak azt teheted,hogy készségesen segítesz neki és dudorázgatsz,énekelgetsz és fütyürészel közben.
Jó,tudom,hogy rabszolgának lenni szar és,hogy negatívan gondolkozol,de most cakazért is pozitívan reagálj és gondolkozz!
Figyeld meg ezek után a reakcióit.
-nálam az anyám boldogabb lett.
-másnál pedig az anya csak irigykedett és jobban bekeményített.
De legalább tényleg bebizonyúl,hogy milyen valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!