Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem képes anyám leigazol...

Miért nem képes anyám leigazolni? Szülök, ti leigazolnátok egy napot?

Figyelt kérdés

A sulinkban kitalálták, hogy holnap ugye tanításnélküli munkanap lenne, de mi nem is az iskolában leszünk, hanem csak úgy a városban. Én pedig meg akartam kérni anyámat, hogy igazolja le ezt a napot, erre most itt ordibál velem, hogy mi az, hogy nem megyek iskolába, meg hogy kivonom magam a programok alól, közbe csak az van, hogy eleve a fél osztály nem is megy, beleértve a barátnőimet is, úgyhogy nagyon nincs kedvem ahhoz, hogy egész álló nap unatkozzak, mert az osztály többi tagjával nem vagyok valami jóba és senkivel nem tudnék beszélgetni, meg amúgy is van jobb dolgom is, pl. az, hogy pénteken amúgy is töri óránk lesz és szinte 100%, hogy engem akar feleltetni, mert bukásra állok és szeretnék javítani, szóval jó lenne, ha itthon maradhatnék tanulni. Meg nem csak ez, lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha egyszer van egy évben 3 nap, amit a szülő is leigazolhat, miért ne használnám ki? 2 napot már eleve arra csesztem el, hogy be voltam írva 2 napra hiányzónak, miközben én iskolában voltam és mondtam az ofőnek is, de annyit mondott, hogy hát ez van, akkor is az van neki beírva, hogy hiányoztam, úgyhogy kénytelen voltam leigazoltatni, legalább ezt az 1 napot igazolja már le ténylegesen...

Miért fáj neki, hogy nem megyek egy olyan napon, amikor amúgyse vagyunk még csak iskolában sem? Ti leigazolnátok ennyit a gyereketeknek?

2014. máj. 7. 21:11
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
Ja igen a másik meg az, hogy el kell végezni 50 óra közmunkát ahhoz, hogy le tudjunk érettségizni, és azt is el kellene intéznem, csak a volt ovimba akartam menni és múltkor is suli után bementem és közölték velem, hogy délelőtt jöjjek, mert a nő, aki ezt intézi, csak délelőtt van bent, vagy nem biztos, hogy délelőtt, lehet, hogy még bent van olyan 2 körül. De én meg 4 után érek haza az iskolából, szóval máskor be se tudnék menni és pont anyám az, aki állandóan cseszeget, hogy miért nem vagyok képes bemenni...Szóval ennyit erről.
2014. máj. 7. 21:14
 2/41 anonim ***** válasza:
13%
Anyád valamiért nem akarja, hogy napközben otthon legyél. Szerinted miért ?
2014. máj. 7. 21:19
 3/41 anonim ***** válasza:
80%
Le hát, hogyne igazolnám. Sőt, mivel nálunk is ilyen szigor volt/van, tanultam belőle, az én gyerekemmel sokkal engedkenyebb leszek majd.
2014. máj. 7. 21:24
 4/41 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Anyukádnak is mondtad ezt a két dolgot, hogy ezekre használnád a felszabaduló időt? Ha nem mondtad, mondjad. Ha mondtad, akkor vagy az van, hogy sok szülő ilyesmiben magával sem konzisztens, vagy az, hogy látott ő már karon varjút, tehát pl. hogy máskor is terveztél ilyesmit, de nem lett belőle semmi.

2014. máj. 7. 21:25
 5/41 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Ez a nő nem normális...mondtam neki, hogy barátnőmék se mennek, erre elkezdi: -Ne hazudjál már, ha menni kell, akkro menni kell...

És most itt mondja, hogy csak hazudok, közbe ők mondták múltkor, hogy ők se fognak bejönni, jézusom..

2014. máj. 7. 21:43
 6/41 anonim ***** válasza:
63%

Na, azert egy picit vegyel vissza a stilusodbol.

En is igazolnam neked ezzel az ervvel, hogy tanulni akarsz, de akkor sem beszelhetsz igy anyadrol.

2014. máj. 7. 21:53
 7/41 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem mindenki úgy beszél, ahogy akar. Nem ismerjük az édesanyját és az ő stílusát.

Amúgy igazold le magadnak. Reggel nem kelsz fel vagy csak kerek perec megmondod, hogy NEM mész mert nem akarsz és feleslegesnek tartod, van jobb dolgod.

2014. máj. 7. 21:57
 8/41 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom teljesen másképp állna ő is a dolgokhoz,ha nem bukás szélén állnál...a reakciója pedig (hogy ne hazudj!) arra utal,hogy hazudtál már neki,és ha igen akkor joggal bizonytalan.Egyébként meg nem tudom hogy beszélhetsz így az édesanyádról,hogy hülye meg ilyesmi.Az a "hülye" felnevelt,dolgozott rád,és érted,ha beteg voltál ápolt,szeret,törődött veled,és még lehetne sorolni,cserébe te még annyira sem vagy képes,hogy tisztességesen tanulj,és még hülyének is nevezed az anyádat.Talán egy picit elgondolkodhatnál ezen,nem csak hőbörögni kellene,hogy szerinted anyádnak mit kellene tennie.Szerintem neked meg csak a tanulás a dolgod,mégsem teszed!Erről ennyit!
2014. máj. 7. 21:58
 9/41 anonim ***** válasza:
55%
Bocsi, "nem normális"-t írtál egészen pontosan,de gyakorlatilag ugyanaz...
2014. máj. 7. 21:59
 10/41 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem úgy beszél ahogy akar, az ő anyja nem a tied, nem ismerjük....

Amúgy én le igazolnám.

2014. máj. 7. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!