Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem képes anyám leigazol...

Miért nem képes anyám leigazolni? Szülök, ti leigazolnátok egy napot?

Figyelt kérdés

A sulinkban kitalálták, hogy holnap ugye tanításnélküli munkanap lenne, de mi nem is az iskolában leszünk, hanem csak úgy a városban. Én pedig meg akartam kérni anyámat, hogy igazolja le ezt a napot, erre most itt ordibál velem, hogy mi az, hogy nem megyek iskolába, meg hogy kivonom magam a programok alól, közbe csak az van, hogy eleve a fél osztály nem is megy, beleértve a barátnőimet is, úgyhogy nagyon nincs kedvem ahhoz, hogy egész álló nap unatkozzak, mert az osztály többi tagjával nem vagyok valami jóba és senkivel nem tudnék beszélgetni, meg amúgy is van jobb dolgom is, pl. az, hogy pénteken amúgy is töri óránk lesz és szinte 100%, hogy engem akar feleltetni, mert bukásra állok és szeretnék javítani, szóval jó lenne, ha itthon maradhatnék tanulni. Meg nem csak ez, lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha egyszer van egy évben 3 nap, amit a szülő is leigazolhat, miért ne használnám ki? 2 napot már eleve arra csesztem el, hogy be voltam írva 2 napra hiányzónak, miközben én iskolában voltam és mondtam az ofőnek is, de annyit mondott, hogy hát ez van, akkor is az van neki beírva, hogy hiányoztam, úgyhogy kénytelen voltam leigazoltatni, legalább ezt az 1 napot igazolja már le ténylegesen...

Miért fáj neki, hogy nem megyek egy olyan napon, amikor amúgyse vagyunk még csak iskolában sem? Ti leigazolnátok ennyit a gyereketeknek?

2014. máj. 7. 21:11
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
63%
Csak a kérdést elolvasva leigazolnám. Az utána lévő megjegyzésedet látva viszont egy tipikus szemtelen, kifogásokat kereső elkényeztetett nyafka csitri vagy, tehát menj csak szépen suliba, és tanulj viselkedni.
2014. máj. 7. 22:01
 12/41 A kérdező kommentje:

21:53 és 21:58 Nem is tudtok semmit az "anyám"-ról

hogy szeret? naponta elmond mindenféle nemnormális fogyatékos akárminek, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja.

ápolt? év elején itt hánytam reggel és lázas voltam, erre idejön és elkezdi: na takarodjál iskolába! és mondta neki apám, hogy tényleg meleg a homlokom, erre beszól egy ilyet: csak megjátssza!

szóval igazad van, nagyon jó anya, amiért betegen el akart küldeni mondjuk iskolába és amiért mindig mást se hallok tőle, csak azt, hogy megyünk az utcán és mondja nekem, hogy -Láttad azt a lányt? Te miért vagy ilyen idióta, miért nem vagy olyan, mint ő? vagy -Láttad, milyen ruha volt azon a másik lányon? Úgy kéne neked is kinézni. Vagy találkozunk barátnőmmel és a szüleivel, továbbmennek, mondja nekem: -Láttad, ő milyen szép és kedves, te miért vagy ilyen undorító?

igen. minden anyának ilyennek kéne lennie. csak tiszteletet érdemel és azt, hogy szépen beszéljek róla. remélem, örülsz a fejednek.

2014. máj. 7. 22:04
 13/41 anonim ***** válasza:
65%

Teljesen összeszedetlenül és bugyután írsz, ne is haragudj. Ha ilyen stílussal álltál elé, nem csoda, hogy nem vesz komolyan.

Amúgy a lógásnak nem vagyok a híve, de előfordulhat olyan, amikor természetesen megengedhető. Pl. a te esetedben - ha tényleg tanulnál, vagy a munkát intéznéd (a közmunka más amúgy) -, akkor ez ilyen alkalom lehetne.

De kicsit összeszedettebben, és normálisabban állj már a dologhoz, mert ez olyan kis gagyi, amit itt művelsz... Mint egy izgága hatéves kislány.

2014. máj. 7. 22:09
 14/41 anonim ***** válasza:
29%
Én nem vagyok egy diktátor, de nincs kedved-alapon én sem adnék igazolást. A tanulást és a közmunkát elintézhetnéd máskor is. Vagy menj el otthonról és lógj el napközben feltűnés nélkül.
2014. máj. 7. 22:13
 15/41 A kérdező kommentje:
13/14 sajnálom, hogy nem leeht mindenki olyan tökéletes, mint te, olyan tökéletes családdal, mint a tiéd :3
2014. máj. 7. 22:13
 16/41 A kérdező kommentje:
22:13 mikor intézném el, amikor minden nap csak 4 után érek haza az iskolából, hétvégén meg érdekes mód nincs óvoda se.
2014. máj. 7. 22:14
 17/41 A kérdező kommentje:
de amúgy lehet, tényleg ellógok...basszus felhívom barátnőméket, egyikük se jön holnap...és megkérdeztem, hogy nem tudják-e, hová kell menni, mondják, hogy nem. felnézek facebookra, a többi osztálytársam is írogatja kifelé, hogy hová kell menni és hogy jutnak oda??
2014. máj. 7. 22:17
 18/41 anonim ***** válasza:
51%

En sem hiszem el ezeket a kamusztorikat a rem-anyakrol, csak egy nyafka szemtelen kamaszlany hoborgese. -.-

Mobilod tuti van, ket ora kozotti szunetben felhivod az ovodat es megbeszelsz egy idopontot az illetekessel.

Ha bukasra allsz toribol, nem egy delutan mulik a kettesed.

2014. máj. 7. 22:19
 19/41 A kérdező kommentje:
22:19 és? akkor miért válaszolsz? amúgymeg pont ez az, hogy ez nem egy délután, hanem egy egész nap ;)
2014. máj. 7. 22:25
 20/41 anonim ***** válasza:
64%

Azert, mert feltettel egy kerdest :) azt elhiszem, hogy logni szeretnel, a remtortenetet nem, amit a gonosz anyarol keritesz hozza. ;)

De ha ennyire laza vagy, akkor logj te is, es vallalj be egy igazolatlan napot ;)

2014. máj. 7. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!