A fiunk barátnője súlyos beteg. Hogy támogassuk őket?
13-as nem hasonlítgasd már a megfázásodhoz a lány betegségét, ne legyél már ilyen hülye!
Kérdező, nagyon elszomorodtam a történeteden, szerintem már most érdemes lenne szakembert keresni, vannak csoportok is halálos betegek hozzátartozóinak. Miután elment a lány, mindenképpen javaslom pszichológus segítségét.
És nézd meg ezt a filmet, erről szól:
Séta a múltba
(off : Kedves 23 -as és 25-ös . Nem cseszegetésből ,de ti hol olvastátok ,hogy Gbs szindrómás válaszoló agydaganathoz hasonlította a betegségét !? Szerintem sehol ! Olvassátok csak újra ! Nagyon helyesen arra próbált rávilágítani ,hogy betegségeknél (legyen szó bármilyenről) nagyon fontos az optimista hozzáállás ,pozitív gondolkodás . Ne is törődj velük 13.as :-) ! Én tudom miről szól a Gbs ,hiszen egészségügyben dolgozom .Nagyon durva(!!!) betegség az is ,mellesleg nagyon ritka .Van olyan orvos aki csak tanult róla ,de személyesen nem volt dolga ilyen betegségben szenvedővel .)
Kedves kérdező !
Először is ,ne haragudj ,hogy elkanyarodtam a témától ..
Nagyon szép és tiszteletreméltó ,hogy szíveteken viselitek a fiatalok sorsát ,borzalmas ,hogy a lánynak ilyen fiatalon ezen a szörnyű betegségen kell ,hogy keresztülmenjen ! Lelkiekben álljatok mindig mellettük ,majd ha esetleg eljön az idő és a leányzó tényleg elmegy ,na akkor kell majd teljes vállszélességgel támaszt nyújtanotok a fiatoknak .Az érettségi most másodlagos ,engedjétek a fiatokat ,hadd töltsön a kedvesével annyi időt amennyit csak lehet . Kívánok nektek minden jót ,erőt kitartást ,a kis menyednek pedig gyógyulást ... mert történtek már csodák ,csak hinni kell benne :-)) !
Nagyon sajnálom 28 -as,ha nem jól értelmezted amit írtam .Leírtam igen a saját betegségemet ,de azt sehol nem állítottam ,hogy egyenértékűnek tartom a súlyosságát a lányéval . Bízni kell és bíztatni ...igen ,most is így gondolom !Én hiszem ,hogy minden betegségnél számít a pozitív gondolkodás . Ezt leírtam ,de nem tartozom neked magyarázattal és meddő vitába sem óhajtok belemenni . Rólad ennyit !...
A beteg lánynak pedig továbbra is a legjobbakat kívánom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!