Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális a párom?...

Szerintetek normális a párom? Azt mondta, ha lányunk lesz akkor csak én foglalkozhatom vele.

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy a lányokkal nem lehet úgy játszani. Ha fiunk lesz akkor majd xboxoznak. Jó mi?
2014. ápr. 28. 21:42
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Aztan majd harom ev mulva ide ir, h a ferje nem foglalkozik a lanyaval.

Akkor majd mindenki megkerdezi, h nem figyeltel a "jelekre". De, akkor is ezt mondta, mikor meg csak terveztuk...

Mi van, ha ezek a jelek? Mi van, ha tenyleg komolyan gondolja?

Azok verik mas f@s.zaval a csalant, akik azt mondjak: ha megszuletik, mast mond majd...

Mi van ha nem?

Kerdezo, sztem te tudod... Nem veletlenul tetted fel a kerdest. Hallgass a megerzesedre!

2014. ápr. 29. 10:00
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Lányok nem játszhatnak xbox-szal? Ez nekem új...

Akkor én valami külön nemhez tartozom, mert nem vagyok fiú, mégis kisgyerek korom óta játszom videojátékokkal (és nem, nem cicasimogatóval, meg barbissal, hanem leginkább stratégiával meg rpg-vel).

Szóval szerintem nyugodtan játsszanak apukával xboxon akkor is, ha lány lesz, nem ördögtől való dolog.

2014. ápr. 29. 10:04
 33/38 anonim ***** válasza:

Sokan elvannak tévedve a gyereknevelésben....

Ha kislánya van az a mebernek,az úgy is megy apához és játszani akar vele,fogja a kis plüssét,babáját és odamegy apához játszani!Erre egyik apa sem tud nemet mondani(csak a lelketlenek)

Amúgy nem csak babázni lehet egy kislánnyal,nagyon sok olyan dolgot élveznek a gyerekek amik kortól nem től függetlenek.Ha kamaszok akkor már igen is az anyjuknak kell egykét dolgot rendbe rakni,apa meg készül a világháborúra! :)

2014. ápr. 29. 11:07
 34/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, eleve beszélgettek a gyerekekről. Az én párom sokáig elzárkózott a gyerek témától, amíg terhes voltam se nagyon tervezgetett. Megszületett a fiam és teljesen elolvadt tőle, rengeteget foglalkozik vele, nagyon jó apa. Most várom a 2. babát, a két pasi már bejelentette, hogy lányt akarnak. Semmit ne vonjál le ebből a kijelentésből.
2014. ápr. 29. 11:17
 35/38 anonim ***** válasza:
Biztos van be ütése nem is kicsit!3hónapos voltam,mikor apám lelépett mert nem bírta megemészteni lány lettem.Eltűnt az életünkből mint arany óra.A birkája hiszen rajta múlott mit gyártott.nem ért nagy veszteség nem ismertem.
2014. ápr. 29. 12:08
 36/38 anonim ***** válasza:
Utolsó, az apád akkor is lelépett volna, ha fiú leszel. Ez csak egy roppant silány magyarázat volt, hogy miért tette, de nem emiatt történt igazából :) Egy normális ember, aki szereti a feleségét, az nem fog ezért köddé válni.
2014. ápr. 29. 12:19
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, csak annyit kérdeznék: a párod még gyerek? Mert a felfogása kb. 10 éves szinten van....

Elképzelem, ahogy leül a mondjuk 1 éves gyerekkel, hogy majd xboxoznak.... Hát szánalom.

De miért szülsz ilyennek? Eddig nem derült ki, hogy ennyire gyerekes, hogy neki nem való gyerek, csak az x-box?

2014. ápr. 29. 12:23
 38/38 anonim ***** válasza:

# 35/37

Biztos nem azért hagytak el mert hogy lány vagy!

Sajnálom nagyon hogy ezt meg élted,ismerek Én is nőket akikkel ugyanezt tették.Én nem értem meg ezeket az embereket,Én soha nem lennék képes ilyesmire,aztán meg lehet más oka is van annak amiért lelépett,ezt soha nem fogod megtudni ha csak meg nem keresed,vagy ha ő nem keres meg téged.Tudod a nők is hajlamosak titkolni olykor hogy kitől van a gyerek.Bármi elképzelhető!Ezt nem kívánom senkinek!Viszont annyit tehetsz ha neked lesz gyermeked,Te jobb leszel mint ő!

2014. ápr. 29. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!