Szerintetek normális a párom? Azt mondta, ha lányunk lesz akkor csak én foglalkozhatom vele.
A lányokkal tényleg nem lehet úgy játszani :)
De lehet velük is játszani!!! :)
A párod hülyeségeket beszél!Biztos fiú párti... :) de ha lány lesz ,biztos szeretni fogja őt is és játszani is fog,csak előtte dramatizál egy picit! :)
Vannak azok tanácsadók akik már azzal jönnek hogy ne is szülj neki gyereket :)
Azoknak üzenem:Más fas zával könnyű verni a csalánt! :)
Nem ismeritek a párját!Itt az sem tudjátok hogy mi volt a szitu,itt a kedves kérdező remélhetőleg úgy is ismeri a párját,csak gondolta hogy trollkodik itt egyet ,izzítja a többi netezőt :)
Csak nekem egyértelmű, hogy a kislányokkal az anyuka foglalkozik többet, a kisfiúkkal meg az apuka és nincs ebben semmi különös?
Nem azt mondta, hogy tojni fog a fejére, hanem mondjuk nem fog vele barbizni... Mert ez neki egyelőre elképzelhetetlen, hogy felnőtt, 20x, 30x évesen ő babázzon vagy ilyesmi. De úgyis fog vele játszani...
Nekünk még nem aktuális, de ugratom néha a páromat, ha olyat látok a tv-be, hogy apuka énekel vagy színez vagy balettozik a kislánnyal, hogy na majd te is.. Kézzel-lábbal tiltakozik. Akkor most sértődjek meg? Úgyis tudom, hogy amint meglátja, a gyerek lesz élete hercegnője és akár rózsaszín tütübe is belebújik, csak jól érezze magát a gyerek..
Nem kell ennyire nyomoréknak lenni..
elolvastátátok a kérdező kommentjét?
Azt mondta, hogy csak egy gyereket akar, mondtam neki, hogy egy gyerek nem gyerek, nem lesz kivel játszania. Azt mondta, hogy van xbox 360 majd játszik vele azzal ő. Kérdeztem mi lesz, ha lány lesz. Erre azt mondta, hogy akkor nekem kell vele többet lennem.
Tehát a párja 1 gyereket szeretne.Nem irja sehol a kérdésen kivül hogy nem foglalkozna a kislánnyal, a kommentben már javitva van,hogy a kérdezőnek többet kellene vele foglalkoznia mintha fiú lenne.
Gondolom a pasi arra gondolt hogy a babázást meg a hajfonást intézze a kérdező.Mint ahogy a kisfiuknál a barkácsolást általában apukával szokták végezni.
Terhes vagy már vagy ez a téma csak felvetődött köztetek?
Én a helyedben ha megtudnám hogy lányom lesz úgy közölném vele, hogy vennék egy Xbox 360-as lányos játékot (Kinect érzékelővel természetesen ha az még nem lenne), szépen becsomagolnám és átnyújtanám Apának hogy addig lehet hozzászokni mert ugye az ő feladata az xboxozás ha már ennyire ragaszkodik hozzá... :)))
Nekünk is sok táncolós játékunk van Kinectre így nem kell a székben ülni, hanem muszáj mozogni ha játszani akar a gyerkőc. Apa se lustul el és a rossz időben azért jó szolgálatot tehet mert játszik is és mozog is közben, sokszor még én is beállok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!