Nem normális a családom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyám elvált apámtól 1 éves koromban most anyámmal élek, papám (anyukám részéről) mellettünk él ( egy udvarban de nem egy házban) apámmal ritkán találkozok ő is ugyanebbe a faluba lakik. Anyám tisztaságmániás, állandóan panaszkodik, hogy őt senki se szereti, összeveszik mindenkivel, állandóan dolgozik, egyedül nevel én meg nem segítek neki semmit(ez igazából nem így van mert autót mosok a ,szobámat egyedül takarítom, szoktam mosogatni, porszívózni, füvetvágni, locsolni stb... Papám "hirtelen haragú" mindig veszekszik anyámmal amitől mind a ketten idegesek lesznek és velem veszekszik utána mind a 2... apám nagyin ideges természetű kicsit félek is tőle,sportmániás azt akarja, hogy focizzak, 9 évet fociztam idén hagytam abba, és fáj a lábam. Orvosnál is voltunk minden baja van. Én is sokszor hibás vagyok mert "jó" kis tulajdonágokat örököltem de legtöbbször nem az én hibám, de azért ők is szeretnek engemmint ahogyan én is őkat, valak valami ötleteket tudna adni, hogy tudnám őket lenyugtatni. Előre is köszi. 15/F2014. ápr. 26. 15:55
1/1 anonim válasza:
A helyzet az, hogy a válás után Anyukád visszakényszerült a gyerek-szerepbe a papádék előtt, holott neki már rég felnőttként kéne működni. Most helyzetét tekintve gyerek, hiszen ott lakik mellettük, ráadásul egy kudarcos házasság után. Logikus módon mindenki "lefelé" üt, vagyis papád veszekszik anyukáddal, ő meg veled.
Sokat nem tehetsz, max. próbálhatsz nem foglalkozni velük... Vagy elmenni más városba tanulni, koliba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!