Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális a párom?...

Szerintetek normális a párom? Azt mondta, ha lányunk lesz akkor csak én foglalkozhatom vele.

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy a lányokkal nem lehet úgy játszani. Ha fiunk lesz akkor majd xboxoznak. Jó mi?
2014. ápr. 28. 21:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
93%
És te ennek a gyökérnek képes lennél gyereket szülni?
2014. ápr. 28. 22:06
 12/38 anonim ***** válasza:
98%
Vagy nagyon kis humoros a párod, vagy egy őstahó, akinek eszedbe se jusson szülni. A leírásaidból nem fogjuk tudni eldönteni, hogy melyik a kettő közül...
2014. ápr. 28. 22:08
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha ezt komolyan gondolta, alkalmatlan apának.

2. Hogy komolyan gondolta-e, azt neked kell tudni, te ismered őt.

3. Ha komolyan gondolta, le kell(ene) vonnod a következtetést, de ezt megint csak neked kell megtenni, nem nekünk.

4. Az írásod alapján te sem biztos, hogy érett vagy még a gyerekvállalásra - ez szintén a te bajod, nem a miénk.

Konklúzió: felesleges a kérdésed, mi nem tudjuk ezt a problémádat megoldani.

2014. ápr. 28. 22:09
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta, ha lányunk lesz akkor csak én foglalkozhatom vele."

"Kérdeztem mi lesz, ha lány lesz. Erre azt mondta, hogy akkor nekem kell vele többet lennem."

Csak én látom úgy, hogy a fenti két kijelentés között azért elég nagy különbség van?

2014. ápr. 28. 22:16
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hangsúllyal mondta? Nekem a párom amíg nem tudtuk fiú-e vagy lány mindig azt mondta kisló lesz. utána mikor megszületett és először hallotta sírni annyit mondott, hogy ő arra gyanakodott hogy kisló lesz, de ezek szerint kiskecske lett. Ez is kétélű, felfoghattam volna durva dologként is, de nem tettem.
2014. ápr. 28. 22:17
 16/38 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem teljesen feleslegesen van ez ennyire felfújva. Ha egy igazi tahó lenne egyáltalán nem akarna gyereket.

A pasik 80%a nem úgy reagál ezekre a kérdésekre, ahogy mi nők várnánk, és "helyes" volna, aztán meg a legjobb apák még is.

2014. ápr. 28. 22:26
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Ugye szedsz fog.gátlót? :D
2014. ápr. 28. 22:26
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyereknek ne szülj gyereket.
2014. ápr. 28. 22:36
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Jajjjjjjjjjj nem kell mindent komolyan venni. :)
2014. ápr. 28. 22:47
 20/38 anonim ***** válasza:
47%
Ja, nagyon jó. Már megint ilyenkor és ilyenen kell kibuknia annak, hogy a nő éleslátása nulla, nem is volt soha, elegek voltak a szép szavak, meg a szerelem. Most meg megy a jajveszék. Miért nem lehet megérni addigra, amikor az utódlás kerül porondra? Megbuktatlak mindkettőtöket.
2014. ápr. 28. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!